Nahajate se tukaj:

Biofinity 3 leče

Izberite parametre vaših leč

priporočamo

Clean Active Premium XXL 600 ml
Cena: 12.99 €


Biofinity so mehke mesečne leče podjetja Cooper Vision, ki je eden izmed štirih najbolj popularnih proizvajalcev leč na svetu.

Lastnosti leč Biofinity

  Leče Biofinity so izdelane iz silikon-hidrogelnega materiala Comfilcon A. Pri izdelavi leč so uporabili patentirano tehnologijo Aquaform Comfort Science Technology, zaradi katere je površina leče gladka kot svila in popolnoma navlažena. Zaradi silikonskega monomera imajo leče visoko prepustnost kisika, hidrofilne sestavine leče pa so prispevale k oblikovanju materiala, ki enakomerno zadržuje vodo na celotni površini leč in tako skrbi za naravno vlaženje leče in očesa.
 

Posebnost pri izdelavi leč Biofinity je tudi njihova popolna odsotnost uporabe konzervansov in premazov in posebnih vlažilnih agensov, s katerimi so običajno obdelane kontaktne leče. Rezultat je popolnoma naravna leča, ki ne potrebuje posebnih dodatkov za izboljšanje kvalitete leče. Leče so zato kot nalašč za alergike, ljudi z občutljivimi očmi in vse, ki so ekološko ozaveščeni in želijo uporabljati le povsem naravne izdelke.

 

Revolucionarno pri lečah Biofinity je tudi prelom z znano obratno sorazmernostjo med visoko prepustnostjo in visoko hidratacijo. Pri teh lečah namreč visok odstotek vode ni zmanjšal stopnjo prepustnosti kisika, kar v preteklosti ni bilo možno.

 

Komu so namenjene leče Biofinity?

 

Biofinity so izdelane za podaljšano nošenje, ki ne zahtevajo odstranjevanja ob koncu dneva. So torej idealne za vse, ki ne želijo vsakodnevnega vstavljanja in odstranjevanja ter vzdrževanja leč. Leče lahko tako neprekinjeno nosimo skozi celotno 30-dnevno obdobje brez skrbi, da bi na ta način škodovali očem ali imeli težave z vnetjem. Še posebej pa so odlična izbira za vse, ki:

 

Nega leč:

 

Če boste leče Biofinity uporabljali nepretrgoma cel mesec, potem posebno vzdrževanje leč ni potrebno. V nasprotnem primeru pa je potrebno čiščenje in vzdrževanje kontaktnih leč po vsaki uporabi. Za čiščenje, dezinfekcijo, izpiranje in shranjevanje predlagamo uporabo tekočine iz linije Clean Active ali drugo podobno večnamensko tekočino iz naše ponudbe.Ta izdelek je na voljo tudi v večjem pakiranju:
Biofinity 6 leč

 

Izberite najboljšo ponudbo!

Kompleti so najboljša odločitev za največji prihranek!

Parametri
Kategorija Mesečne leče
Proizvajalec COOPER VISION
Dioptrija -12,00 do +8,00
Ukrivljenost 8,6
Premer 14,0
(Povprečna ocena 0/5 na podlagi mnenja 0 )
Prijavite se, če želite oceniti
Izdelek še ni bil ocenjen

Prijavite se, če želite oceniti

Mobilna verzija
Želite nadaljevati?