Nahajate se tukaj:

PureVision Toric 6 leč

+ skodelica GRATIS (pri nakupu 2-h škatlic)

Izberite parametre vaših leč

priporočamo

Clean Active Premium XXL 600 ml
Cena: 12.99 €

Promocija

Kupi 2 škatlici kontaktnih leč in prejmi skodelico BREZPLAČNO!


 

PureVision Toric so torične kontaktne leče enega največjih proizvajalcv kontaktnih leč - Bausch & Lomb.

 

Lastnosti PureVision Toric

 

PureVision Toric so mesečne, silikon - hidrogelne kontaktne leče, iz materiala Balafilcon A. PureVision Toric so izdelane s pomočjo AerGel tehnologijo, zahvaljujoč kateri so te leče izjemno dobro prepustne s kisikom, prav tako se te leče izjemno dobro prilagajajo očesu zaradi visokega deleža vsebnosti vode.

PureVision Toric so nekajkrat bolj prepustne s kisikom od ostalih toričnih silikon - hidrogelnih leč (Dk/t=112). Izdelane so bile predvsem za neprekinjeno 30-dnevno nošenje, kar je po zagotovilu proizvajalca popolnoma varno za zdravje očesa. Ni vam potrebno skrbeti za to, da bi se leča zmečkala oziroma zvila med spanjem, saj so te leče izdelane posebej za ta namen in so izjemno stabilne.

 

Komu se priporočajo PureVision Toric?

 

Leče so izdelane za najzahtevnejše kupce, ki se težko odločijo med neprestanim nošenjem in običajnim celodnevnim nošenjem leč, saj se leče PureVision Toric lahko uporablja na oba načina. So popolna izbira za uporabnike med 20. in 30. letom starosti, vodijo aktiven način življenja ter iščejo visoko kvalitetne leče po primerni ceni.

 

Nega leč:

 

pri neprestanem enomesečnem nošenju te leče ne zahtevajo nobene nege, pri enodnevnem nošenju pa jih moramo vzdrževati kot ostale mesečne mehke kontaktne leče. Leče torej po uporabi očistimo s tekočino za nego mehkih leč, ter jih položimo v posodico za leče, napolnjene s tekočino za nego za najmanj 6 ur. Za nego priporočamo tekočine iz družine Clean Active.

Izberite najboljšo ponudbo!

Kompleti so najboljša odločitev za največji prihranek!

Parametri
Kategorija Toric leče
Proizvajalec BAUSCH & LOMB
Dioptrija -9,00 do + 6,00
Ukrivljenost 8,7
Premer 14,0
(Povprečna ocena 0/5 na podlagi mnenja 0 )
Prijavite se, če želite oceniti
Izdelek še ni bil ocenjen

Prijavite se, če želite oceniti

Mobilna verzija
Želite nadaljevati?