Nahajate se tukaj:

Air Optix Aqua 3 leče

Izberite parametre vaših leč

priporočamo

Clean Active Premium XXL 600 ml
Cena: 12.99 €

Air Optix Aqua so sferične mesečne kontaktne leče enega najbolj priljubljenih proizvajalcev leč na svetu Alcon (prej Ciba Vision).

 

Lastnosti leč Air Optix Aqua

 

Mehke kontaktne leče nove generacije narejene iz silikon-hidrogelnega materiala – Lotrafilcon B. Poglavitna prednost leč Air Optix Aqua je kar petkrat večja prepustnost kisika (110 Dk/t) v primerjavi s hidrogelnimi lečami. To preprečuje rdečico oči in odpravlja nelagodje ob uporabi leč.

 

Air Optix Aqua imajo poseben sistem vlaženja leče, ki zagotavlja kar največjo udobnost pri uporabi kontaktnih leč in sicer na treh ravneh:

  • UDOBJE OD TRENUTKA VSTAVITVE LEČE – edinstvena vlažilna komponenta, ki prekriva površino leče in ustvarja svilenkast sloj, ki olajša mežikanje
  • UDOBJE SKOZI VES DAN – s pomočjo materiala, ki »diha«, leče dosežejo in ohranijo vlažnost na optimalni ravni skozi ves dan in zmanjšujejo dehidracijo
  • UDOBJE VSAK DAN – zaradi izjemno gladke površine z visokim odstotkom vode in odpornostjo proti nalaganju proteinskih in lipidnih oblog
 

Patentirana tehnologija, s katero je modificirana površina leče, prispeva k temu, da so leče Air Optix Aqua najbolj odporne na kopičenje proteinskih oblog na površini leče. Leče so rahlo modro obarvane, kar olajša rokovanje z njimi.

 

Leče so predvidene za uporabo dnevno uporabo, skozi obdobje enega meseca. Lahko jih nosimo tudi nepretrgoma (podaljšano nošenje), vendar največ 6 dni in noči.

 

Komu so namenjene leče Air Optix Aqua?

 

Leče so odlična izbira za vse, ki potrebujejo leče več kot 11 ur na dan, kakor tudi za tiste, ki občasno zaspijo z lečami. V kolikor zaspite z lečami Air Optix Aqua, se boste izognili težavam, kot je rdečica oči. Leče priporočamo tudi vsem, ki preživijo veliko časa pred računalnikom. Poleg tega pa še vsem, ki:

  • imajo najraje uporabljajo mesečne leče
  • preživijo veliko časa v klimatiziranih prostorih
  • so jim druge leče neudobne
  • želijo najbolj udobne leče
 

Nega leč

 

Air Optix Aqua so mesečne leče, zato jih je potrebno ob koncu dneva očistiti s tekočino za leče in shraniti v tekočini v posodici za leče, vsaj za nekaj ur pred vnovično uporabo. Priporočamo tekočine blagovne znamke Clean Active ali kakšno drugo tekočino iz naše ponudbe.Ta izdelek je na voljo tudi v večjem pakiranju:
Air Optix Aqua 6 leč

 

Izberite najboljšo ponudbo!

Kompleti so najboljša odločitev za največji prihranek!

Parametri
Kategorija Mesečne leče
Proizvajalec ALCON
Dioptrija -10,00 do +6,00
Ukrivljenost 8,6
Premer 14,2
(Povprečna ocena 5/5 na podlagi mnenja 1 )
Prijavite se, če želite oceniti
Najboljše leče, zelo priporočam!

Mobilna verzija
Želite nadaljevati?