Nahajate se tukaj:

Acuvue Oasys for Astigmatism 6 leč

Izberite parametre vaših leč

priporočamo

Clean Active Premium XXL 600 ml
Cena: 12.99 €Acuvue Oasys for Astigmatism so najbolj priljubljene dvotedenske torične kontaktne leče na tržišču, ki jih izdelujejo v podjetju Johnson&Johnson.

 

Lastnosti leč Acuvue Oasys for Astigmatism

 

Dvotedenske torične leče Acuvue Oasys for Astigmatism so izdelane iz materiala Senofilcon A, ki uspešno združuje prednosti silikon-hidrogelnih in hidrogelnih materialov. S pomočjo tehnologije HYDRACLEAR Plus so te leče ene bolj udobnih toričnih leč na tržišču. Gre za tehnologijo, ki omogoča vgrajenemu vlažilnemu elementu, da ohranja lečo popolnoma navlaženo. Poleg tega leče vsebujejo 38% vode za optimalen oprijem leče in udobje pri nošenju.

 

Stabilnost leče je pri toričnih lečah še posebej pomembna, saj zagotavlja stabilno kakovost, ostrino vida. Pri lečah Acuvue Oasys for Astigmatism se leča stabilizira v 60 sekundah pri večini uporabnikov. Leče Acuvue Oasys for Astigmatism odlikuje tudi odlična prepustnost kisika (Dk/t = 129), in sicer kar 98% pri odprtih očeh in 95% pri zaprtih. Poleg tega leče zagotavljajo tudi UV zaščito (96% pred UVA in 99% pred UVB žarki).

 

Komu so leče Acuvue Oasys for Astigmatism namenjene?

 

Leče so bile izdelane za posameznike z astigmatizmom, še posebej v kolikor preživijo veliko časa v klimatiziranih prostorih ali precej potujejo z letali. Priporočamo jih tudi vsem, ki:

  • preživijo veliko časa za računalniškim ekranom
  • imajo težave s suhimi očmi
  • potrebujejo dodatno vlaženje oči
  • preživijo veliko časa na soncu
 

Nega leč:

 

Leče Acuvue Oasys for Astigmatism potrebujejo čiščenje in vzdrževanje po vsakokratni uporabi znotraj 14-dnevnega obdobja. Le na ta način bodo ohranile svojo kakovost in nudile oster vid ter zagotavljale zdravje oči skozi celotno obdobje uporabe. Za čiščenje, dezinfekcijo, izpiranje in shranjevanje predlagamo uporabo tekočine iz linije Clean Active ali drugo podobno večnamensko tekočino iz naše ponudbe.
 

 
Opozorilo:
Pri toričnih Acuvue Oasys lečah astygmatyzm s cilindrom -2,75 je rok dobave daljši 2-4 tedne.

Izberite najboljšo ponudbo!

Kompleti so najboljša odločitev za največji prihranek!

Parametri
Kategorija Toric leče
Proizvajalec JOHNSON & JOHNSON
Dioptrija -9,00 do +6,00
Ukrivljenost 8,6
Premer 14,5
(Povprečna ocena 0/5 na podlagi mnenja 0 )
Prijavite se, če želite oceniti
Izdelek še ni bil ocenjen

Prijavite se, če želite oceniti

Mobilna verzija
Želite nadaljevati?