Nahajate se tukaj:

Air Optix Night&Day Aqua 3 leče

Izberite parametre vaših leč

priporočamo

Clean Active Premium XXL 600 ml
Cena: 12.99 €

Air Optix Night&Day Aqua so mehke mesečne leče za podaljšano nošenje iz Alcon (prej Ciba Vision).

 

Lastnosti Air Optix Night&Day Aqua

 

Najbolj inovativne in sodobne leče na tržišču, ki jih lahko nepretrgoma nosimo 30 dni in 30 noči. Izdelane so iz visokokvalitetnega silikon-hidrogelnega materiala Lotrafilcon A, ki ima izjemno visoko prepustnost kisika in tako dovaja kar šestkrat več kisika do očesa v primerjavi z ostalimi hidrogelnimi lečami, skozi ves dan (tako podnevi kot tudi pomoči, med spanjem). Prepustnost kisika: Dk/t = 175.

 

Podobno kot leče Air Optix Aqua so tudi pri izdelavi kontaktnih leč Air Optix Night&Day Aqua uporabili vlažilni sistem AQUA, ki prispeva k večjemu udobju med uporabo kontaktnih leč. Zaradi asferične oblike z notranje strani se bodo leče popolnoma prilagodile obliki očesa večine uporabnikov leč. Leče so rahlo modro obarvane in imajo ob robu vtisnjeno oznako »OK« za lažje rokovanje in vstavljanje leč.

 

Komu so namenjene leče Air Optix Night&Day Aqua?

 

Leče so bile ustvarjene za vse, ki si ne želijo vsakodnevnega vstavljanja in odstranjevanja kontaktnih leč ter vsakodnevne nege leč. Posebej pa jih priporočamo uporabnikom,ki:

 

Nega leč:

 

Air Optix Night&Day Aqua ne zahtevajo nobene posebne nege. V kolikor se vendarle odločite, da jih ne boste uporabljali nepretrgoma skozi celotno 30-dnevno obdobje, jih je potrebno vsakodnevno vzdrževanje kot pri vseh ostalih mesečnih lečah. Za čiščenje, dezinfekcijo, izpiranje in shranjevanje predlagamo uporabo tekočine iz linije Clean Active ali drugo podobno večnamensko tekočino iz naše ponudbe.Ta izdelek je na voljo tudi v večjem pakiranju:
Air Optix Night&Day Aqua 6 leč

 

Izberite najboljšo ponudbo!

Kompleti so najboljša odločitev za največji prihranek!

Parametri
Kategorija Mesečne leče
Proizvajalec ALCON
Dioptrija -10,00 do +6,00
Ukrivljenost 8,4; 8,6
Premer 13,8
(Povprečna ocena 0/5 na podlagi mnenja 0 )
Prijavite se, če želite oceniti
Izdelek še ni bil ocenjen

Prijavite se, če želite oceniti

Mobilna verzija
Želite nadaljevati?