Nahajate se tukaj:

Biofinity Toric 3 leče

Izberite parametre vaših leč

priporočamo

Clean Active Premium XXL 600 ml
Cena: 12.99 €


Biofinity Toric so mesečne torične leče, popularnega proizvajalca kontaktnih leč - Cooper Vision.

 

Lastnosti leč Biofinity Toric

 

To so nova generacija toričnih leč, napravljene iz silikon - hidrogelnega materiala (Comifilcon A). Prav tako kot pri ostalih lečah iz družine Biofnity, je proizvajalec uporabil tehnologijo Aquaform Comfort Science pri izdelavi leč, ki zagotavlja mehke in popolnoma hidratizirane leče. Silikonski monomer popolnoma prepušča kisik, hkrati pa hidrofilične in silikonske komponente popolnoma vlažijo lečo, saj zadržujejo vodo na celotni površini leč.

 

Moderna izdelava leč Biofinity Toric se manifestira tudi v dejstvu, da kršijo “pravila” pri obratnem sorazmerju med vlažnostjo leče in prepustnostjo kisika. Do sedaj je bilo praviloma tako, da je pri večji vsebnosti vode v lečah bila zmanjšana prepustnost kisika in obratno, v tem primeru pa vlažnost leče ne zmanjšuje prepustnosti kisika.

 

Za zagotavljanje ostrine vida je pomembno, da je leča stabilna na očesu. Biofinity Toric imajo poseben sistem stabilizacije, ki zagotavlja popolno prilaganje očesu v celotnem obdobju uporabe. Biofinity Toric lahko nosimo neprekinjeno 30 dni in noči.

 

Komu se priporočajo leče Biofinity Toric?

 

Leče Biofinity Toric so namenjene uporabnikom z astigmatizmom, ki cenijo udobje in priročnost mesečnih leč. Tudi pri neprekinjeni nošnji ne obstaja nevarnost za infekcije ali poškodbe očes, zato jih lahko uporabljate neprekinjeno brez strahu.

 

Priporočamo jih uporabnikom, ki:

  • vodijo aktiven stil življenja, pri katerem bi jih korekcijska očala lahko ovirala
  • želijo nositi udobne kontaktne leče
  • imajo težave s suhimi očmi
 

Nega leč:

 

Biofinity Toric lahko nosimo neprekinjeno celoten mesec brez, da bi jih odstranili z očes za spanje - pri takšni uporabi ne zahtevajo nikakršne nege. Pri običajni uporabi mesečnih leč (celodnevna uporaba ter snemanje pred spanjem), jih moramo vzdrževati kot katerekoli druge mesečne leče. Leče po uporabi očistimo s tekočino za vzdrževanje leč, ter jih položimo v posodico napolnjeno s to isto tekočino. Leče moramo pustiti v posodici nekaj ur preden jih ponovno vstavimo v oči. Za čiščenje ter vzdrževanje leč Biofinity Toric priporočamo tekočine iz družine Clean Active ali katere druge tekočine, ki je v ponudbi v naši trgovini.

Izberite najboljšo ponudbo!

Kompleti so najboljša odločitev za največji prihranek!

Parametri
Kategorija Toric leče
Proizvajalec COOPER VISION
Dioptrija -10,00 do +8,00
Ukrivljenost 8,7
Premer 14,5
(Povprečna ocena 0/5 na podlagi mnenja 0 )
Prijavite se, če želite oceniti
Izdelek še ni bil ocenjen

Prijavite se, če želite oceniti

Mobilna verzija
Želite nadaljevati?