Nahajate se tukaj:

Proclear 1 day Multifocal 30 leč

Izberite parametre vaših leč

priporočamo

Clean Active Premium Drops 15 ml
Cena: 5.49 €

Proclear 1 Day Multifocal so dnevne progresivne kontaktne leče, enega izmed vodilnih proizvajalcev v optični industriji - Cooper Vision.

 

Lastnosti Proclear 1 Day Multifocal

 

So dnevne kontaktne leče izdelane z namenom omogočiti uporabnikom progresivnih leč izjemen vid tako na blizu, kot tudi na daleč. Proclear 1 Day Multifocal so izdelane iz Omafilcon A ter vsebujejo kar 60% vode zato so izjemno udobne za nošenje. Proclear 1 Day Multifocal so popolna izbira za uporabnike, ki imajo težave s suhimi očmi. Zahvaljujoč tehnologiji PC Technology, se material neprestano veže z vodo ter tako ohranja vlažnost leče ves dan.

Leče so izdelane tako, da čimbolj posnemajo naravne sestavine človeških oči, kar maksimalno zmanjšuje možnost vnetij ali iritacij, prav tako so izjemno odporne na nalaganje mastnih oblog in umazanije. Leče bodo tudi na koncu dneva navlažene in čiste, kar bo preprečilo vsakršno neudobje in zamegljen vid.

 

Komu se priporočajo Proclear 1 Day Multifocal?

 

Leče se priporočajo uporabnikom progresivnih leč, za korekcijo presbiopije, ki imajo raje dnevne kontaktne leče, ki jih ni potrebno vzdrževati. So popolna izbira za vse, ki:

  • imajo težave s suhimi očmi
  • želijo nositi kontaktne leče tudi po 50. letu starosti
  • vodijo aktiven način življenja

Parametri
Kategorija Dnevne leče
Proizvajalec COOPER VISION
Dioptrija -10,00 do +6,00
Ukrivljenost 8,7
Premer 14,2
(Povprečna ocena 0/5 na podlagi mnenja 0 )
Prijavite se, če želite oceniti
Izdelek še ni bil ocenjen

Prijavite se, če želite oceniti

Mobilna verzija
Želite nadaljevati?