Nahajate se tukaj:

Proclear Multifocal Toric D 3 leče

Izberite parametre vaših leč

priporočamo

Clean Active Premium XXL 600 ml
Cena: 12.99 €

Proclear Multifocal Toric so edine mesečne leče, zasnovane kot odgovor na dve pogosti očesni okvari, astigmatizem in presbiopijo. Slednja je posledica staranja očesa, ko vid tako na blizu kot na daleč postopoma peša.

Leče Proclear Multifocal Toric uspešno kombinirajo vrhunsko zasnovo s tehnologijo Balanced Progressive™ in materiale, izdelane s pomočjo patentirane PC tehnologije (PC Technology™). Rezultat? Leče, ki nudijo odlično ostrino vida na vse razdalje in hkrati zagotavljajo vlažnost in udobje skozi ves dan.

Leče Proclear Multifocal Toric usmerjajo svetlobo od blizu in daleč v zadnji del očesa in tako ustvarjajo jasno sliko. Ta edinstveni sistem uporablja dve različni, a komplementarni leči, ki skupaj zagotavljata jasen vid na blizu, na daleč in vmes.

Vse leče Proclear Multifocal so izdelane z uporabo PC tehnologije, s katero nastajajo edinstveni materiali, ki vsebujejo molekule fosforilkolina (PC) - sestavine, ki je naravno prisotna v membranah človeških celic. Te čudežne molekule se obdajo z vodo, kar zagotavlja, da bodo leče Proclear Multifocal Toric vedno vlažne in udobne za uporabnika.

Razven udobja, ki ga nudijo te leče je resnično izjemna, saj so leče Proclear edine, ki se ponašajo z izjavo, odobreno s strani FDA: „lahko izboljša udobje za uporabnike kontaktnih leč, ki imajo težave z rahlo neudobnostjo in simptomi, povezanimi s suhimi očmi tekom nošenja leč.”
  • izjemno oster vid na vse razdalje, tudi če imate astigmatizem
  • večja udobnost skozi cel dan
  • patentirana PC tehnologija


Ta izdelek je na voljo tudi v večjem pakiranju:
Proclear Multifocal Toric N 3 leče

 

Izberite najboljšo ponudbo!

Kompleti so najboljša odločitev za največji prihranek!

Parametri
Kategorija Torične progresivne leče
Proizvajalec COOPER VISION
Dioptrija -20,00 do +20,00
Ukrivljenost 8,4; 8,8
Premer 14,4
(Povprečna ocena 0/5 na podlagi mnenja 0 )
Prijavite se, če želite oceniti
Izdelek še ni bil ocenjen

Prijavite se, če želite oceniti

Mobilna verzija
Želite nadaljevati?