Nahajate se tukaj:

Acuvue Oasys 24 leč

+ CashBack 3€ GRATIS (pri nakupu 2 pakiranj)

Izberite parametre vaših leč

priporočamo

Clean Active Premium XXL 600 ml
Cena: 12.99 €

Promocija

Kupi 2 škatlici Acuvue Oasys 6 leč in prejmi kupon CashBack v vrednosti 3€* GRATIS!

*Kupon CashBack bo priložen pošiljki. Kupon je veljaven za nakupe, katerih vrednost znaša vsaj od 3,01€ ter velja 6 mesecev od trenutka oddaje naročila.  


Acuvue Oasys with HYDRACLEAR Plus so dvotedenske kontaktne leče proizvajalca Johnson&Johnson, ki je eden največjih proizvajalcev kontaktnih leč na svetu.

 

Lastnosti leč Acuvue Oasys

 

Material Senofilcon A, iz katerega so leče izdelane, je še dodatno obogaten z notranjim vlažilnim elementom HYDRACLEAR, ki združuje koristi tako hidrogelnih kot silikon-hidrogelnih materialov. Acuvue Oasys with HYDRACLEAR so narejene tako, da ohranjajo vlažnost oči. Visoka prepustnost kisika leč Acuvue Oasys with HYDRACLEAR omogoča udobno nošenje leč skozi ves dan, tudi pri podaljšanjem nošenju. Poleg tega imajo leče Acuvue oasys with HYDRACLEAR UVA in UVB filter, s čimer ščitijo oko pred nevarnimi žarki.

Leče Acuvue Oasys so primerne tudi začetnike, saj imajo v robu oznako za lažje rokovanje z lečami. Čeprav so leče Acuvue Oasys predvidene za nošenje podnevi skozi dvotedensko obdobje, jih je možno nositi tudi en teden neprekinjeno.

 

Komu so namenjene leče Acuvue Oasys with HYDRACLEAR Plus?

 

Leče so bile oblikovane za vse, ki želijo le najbolj udobne kontaktne leče in druge leče niso dosegle njihovih pričakovanj. Acuvue Oasys so se izkazale kot odlična izbira v vseh vremenskih pogojih, tudi v klimatiziranih in zakajenih prostorih. Še posebej pa so priporočljive za vse, ki:

  • Preživijo veliko časa pred računalniškim ekranom
  • Imajo ob uporabi kontaktnih leč težave s suhimi očmi
  • Potrebujejo dodatno vlaženje v obliki kapljic za oči
  • So veliko na prostem in oči izpostavljajo sončnim žarkom
 

Nega leč:

 

Acuvue Oasys zahtevajo redno in celovito nego z uporabo tekočine za leče. Samo v tem primeru smo lahko prepričani, da bodo leče ohranile svoje lastnosti, udobnost in ostrino slike skozi celotno obdobje nošenja. Za nego kontaktnih leč priporočamo uporabo tekočine Clean Active ali drugih sorodnih tekočin, ki so na voljo na tržišču.Ta izdelek je na voljo tudi v večjem pakiranju:
Acuvue Oasys 6 leč
Acuvue Oasys 12 leč

 

Izberite najboljšo ponudbo!

Kompleti so najboljša odločitev za največji prihranek!

Parametri
Kategorija Dvotedenske leče
Proizvajalec JOHNSON & JOHNSON
Dioptrija -12,00 do +8,00
Ukrivljenost 8,4; 8,8
Premer 14,0
(Povprečna ocena 0/5 na podlagi mnenja 0 )
Prijavite se, če želite oceniti
Izdelek še ni bil ocenjen

Prijavite se, če želite oceniti

Mobilna verzija
Želite nadaljevati?