Nahajate se tukaj:

PureVision 2 For Presbyopia 3 leče

Izberite parametre vaših leč

priporočamo

Clean Active Premium XXL 600 ml
Cena: 12.99 €

PureVision 2 for Presbyopia so progresivne mesečne kontaktne leče, enega izmed najbolj priznanih proizvajalcev, Bausch&Lomb.

 

O Purevision 2 for Presbyopia


Te progresivne kontaktne leče so izdelane iz materiala Balafilcon A ter izdelane s pomočjo 3-zonskega progresivnega dizajna, ki specificira sredinsko področje leče, kar omogoča perfektno kvaliteto vida tako na daleč, kot na blizu. Izdelane so s pomočjo Comfort Moist tehnologije, ki izdeluje zelo tanke leče z gladkimi in zaobljenimi robovi, kar zmanjšuje možnost nadraženosti očesa. Leče vsebujejo poseben vlažilni element, ki zadržuje vodo ter tako povečuje udobje nošenja. Stopnja prepustnosti s kisikom je kar 130 –Dk/t, kar je najvišji koeficient pri progresivnih lečah. Leče PureVision 2 for Presbyopia so izjemno udobne ves čas uporabe.

 

Komu so namenjene PureVision 2 for Presbyopia?


Namenjene so daljnovidnim in kratkovidnim osebam, ki prisegajo na uporabo mesečnih kontaktnih leč in želijo udobje, hkrati pa ne želijo pretiranega vzdrževanja kontaktnih leč, saj so te leče namenjene tudi podaljšanemu nošenju.

 

Vzdrževanje PureVision 2 for Presbyopia


Največja prednost teh leč je, da jih ni treba posebej vzdrževati, je pa vzdrževanje potrebno pri podaljšanem nošenju. V tem primeru se morajo leče očistiti ter shraniti v sterilizirani posodici za leče, predhodno napolnjeni s tekočino za vzdrževanje leč. Naše priporočilo je uporaba tekočin iz linije Clean Active.


Adicija:
Low: od +0,75 do +1,50
High: od +1,75 do +2,50 


Ta izdelek je na voljo tudi v večjem pakiranju:
PureVision 2 For Presbyopia 6 leč

 

Izberite najboljšo ponudbo!

Kompleti so najboljša odločitev za največji prihranek!

Parametri
Kategorija Progresivne leče
Proizvajalec BAUSCH & LOMB
Dioptrija -10,00 do +6,00
Ukrivljenost 8,6
Premer 14,0
(Povprečna ocena 0/5 na podlagi mnenja 0 )
Prijavite se, če želite oceniti
Izdelek še ni bil ocenjen

Prijavite se, če želite oceniti

Mobilna verzija
Želite nadaljevati?