Nahajate se tukaj:

FreshLook Dimensions 2 leči

Izberite parametre vaših leč

priporočamo

Clean Active Premium XXL 600 ml
Cena: 12.99 €

 

FreshLook Dimensions so barvne mesečne kontaktne leče, enega največjih proizvajalcev kontaktnih leč, Alcon (prej Ciba Vision).

 

Lastnosti FreshLook Dimensions

 

So barvne mesečne kontaktne leče, namenjene vsem tistim, ki želijo poudariti naravno, svetlo barvo roženice. Izdelane so iz materiala Phemifilcon A, ki jih v kombinaciji s 55% deležem vode, naredi zelo udobne za nošenje. Leče niso napolnjene z barvo, ampak so pol prozorne zato so primerne za svetle roženice, saj ne prekrivajo naravne barve oči. Leče imajo temnejši rob, ki naredi oči vizualno večje, ter bolj izrazite.

 

Komu se priporočajo leče FreshLook Dimensions?

 

Leče se priporočajo tistim, ki želijo poudariti naravno barvo njihovih oči. Primerne so tako za vsakodnevno uporabo, kot tudi za posebne priložnosti.

 

Nega leč:

 

Leče moramo negovati kot ostale mesečne mehke leče in sicer vsakodnevno po uporabi, s tekočinami za vzdrževanje leč. Priporočamo tekočine iz družine Clean Active.

 


Carribean Aqua


Pacific Blue


Sea Green

 

Opozorilo!!!
Barve kontaktnih leč, ki so prikazane na strani se lahko razlikujejo od dejanske barve kontaktnih leč in od barve leče v vašem očesu, zato za morebitne razlike ne  prevzemamo odgovornosti.Ta izdelek je na voljo tudi v večjem pakiranju:
FreshLook Dimensions 6 leč

 

Izberite najboljšo ponudbo!

Kompleti so najboljša odločitev za največji prihranek!

Parametri
Kategorija Barvne leče
Proizvajalec ALCON
Dioptrija 0 D do 0 D
Ukrivljenost 8,6
Premer 14,5
(Povprečna ocena 0/5 na podlagi mnenja 0 )
Prijavite se, če želite oceniti
Izdelek še ni bil ocenjen

Prijavite se, če želite oceniti

Mobilna verzija
Želite nadaljevati?