Nahajate se tukaj:

Dailies Total 1® Multifocal 30 leč.

Izberite parametre vaših leč

 
Dailies Total 1® Multifocal so najnovejše enodnevne multifokalne kontaktne leče, namenjene enodnevni uporabi, proizvajalca Alcon® Vision Care, ki je eden izmed največjih svetovno priznanih proizvajalcev.


Lastnosti Dailies Total 1® Multifocal:

Dailies Total 1® Multifocal so prve in edine enodnevne leče na vodni osnovi izdelane za korekcijo prezbiopije. Izdelane so iz edinstvenega materiala - Delefilcon A. Leče v jedru zadržujejo kar 33% vode, katere 80% prepuščajo na površino leče. Rezultat takšne sestave leče je, da količina vode na površini leče doseže do 100%, skoraj toliko kot sama roženica. Zahvaljujoč materialu Delefilcon A ter visoki stopnji količine vode, so leče izjemno udobne za celodnevno nošenje.

Dailies Total 1® Multifocal so izdelane s pomočjo Smart Tears tehnologijo, ki pri izdelavi uporablja phosphatidylcholine - naravna sestavina v solzah. Ta sestavina onemogoča pojavo simptoma suhega očesa, ki se pojavlja pri ljudeh po 40-em letu starosti. Dailies Total 1® Multifocal so dizajnirane z Precision Profile™, ki omogoča oster vid na blizu, na daleč ter na srednje razdalje.

Dailies Total 1® Multifocal so rahlo modro obarvane z VISITINT, kar ne spremeni barve očesa, temveč le omogoča lažje rokovanje z lečami, saj so tako bolj vidne.


Komu so leče Dailies Total 1® Multifocal namenjene?

Dailies Total 1® Multifocal so namenjene korekciji prezbiopije uporabnikom, ki:
  • želijo uporabljati kontaktne leče tudi v višji starosti
  • ne želijo uporabljati dvojih različnih stekel za vid
  • imajo težave s suhimi očmi
  • vodijo aktiven način življenja
  • raje uporabljajo dnevne kontaktne leče

Parametri
Kategorija Dnevne leče
Proizvajalec ALCON
Dioptrija -10,00 do +6,00
Ukrivljenost 8,5
Premer 14,1
(Povprečna ocena 0/5 na podlagi mnenja 0 )
Prijavite se, če želite oceniti
Izdelek še ni bil ocenjen

Prijavite se, če želite oceniti

Mobilna verzija
Želite nadaljevati?