Nahajate se tukaj:

FitView Advance 2 weeks 6 leč

+ PROMOCIJA - 15% ceneje!

Izberite parametre vaših leč

Promocija

FitView Advance 2 weeks 6 leč 15% ceneje. Vnesite kodo: ADF15 in potrdite!

Promocija velja samo za FitView Advance Daily objektiv, FitView Advance Monthly, FitView Advance 2 weeks. Promocija ni združena s programom zvestobe ali drugimi promocijami.


FitView Advance 2 weeks so sferične kontaktne leče in so namenjene za dvotedensko uporabo.

Značilnosti

FitView Advance 2 weeks zagotavlja najvišjo kakovost uporabe. Izdelani so bili iz materiala Filcon II 2- to je tradicionalen in dokazan material, ki ponuja najboljšo vrednost za ta denar. Primerna hidratacija oči skozi celotno obdobje obrabe zagotavlja leče visoko vsebnosti vode - 55% in prenosljivost kisika (Dk / t) 27,5. Fitview Advance 2 weeka sta namenjena za popuščanje miopije in hiperopije. To je najnovejši model leče, ki so ga oblikovali strokovnjaki z več kot dvajsetletnimi izkušnjami.

Komu so namenjene kontakne leče FitView Advance 2 weeks?

Fitview Advance 2 weeks so namenjena ljudem, ki potrebujejo korekcijo miopije in hiperopije, ki daje prednost objektivom dvotedenskega načina nošenja. Fitview Advance zagotavlja odlično hidracijo skozi celotno obrabo.

Nega obraza

Kontaktne leče Fitview Advance 2 weeks zahteva redno oskrbo in dezinfekcijo z posebnimi tekočinami za leče. Pri negi kontaktnih leč FitView priporočamo uporabo tekočin Clean Active, ki so na voljo v naši ponudbi.

Parametri
Kategorija Dvotedenske leče
Dioptrija -10,00 do +6,00
Ukrivljenost 8,6
Premer 14,2
(Povprečna ocena 0/5 na podlagi mnenja 0 )
Prijavite se, če želite oceniti
Izdelek še ni bil ocenjen

Prijavite se, če želite oceniti

Mobilna verzija
Želite nadaljevati?