Nahajate se tukaj:

SofLens 59 (SofLens comfort) 6 leč

+ CashBack 3€ GRATIS (pri nakupu 2 pakiranj)

Izberite parametre vaših leč

priporočamo

Clean Active Premium XXL 600 ml
Cena: 12.99 €

Promocija

Kupi 2 škatlici SofLens 59 6 leč in prejmi kupon CashBack v vrednosti 3€* GRATIS!

*Kupon CashBack bo priložen pošiljki. Kupon je veljaven za nakupe, katerih vrednost znaša vsaj od 3,01€ ter velja 6 mesecev od trenutka oddaje naročila.  


 

SofLens 59 (znane tudi kot SofLens Comfort) so mehke mesečne leče proizvajalca Bausch&Lomb.

 

Lastnosti leč SofLens 59

 

Leče, namenjene korekciji kratkovidnosti in daljnovidnosti, so izdelane iz materiala Hilafilcon B, ki v kombinaciji z visokim odstotkom vode (59%) nudijo visoko udobnost. Posebna oblika leč zagotavlja odlično ostrino vida in zmanjšuje trenje med lečo in očesom med mežikanjem. Z inovativno tehnologijo UniFit, ki omogoča enakomerno razporedite teže leče kakor tudi mehko in udobno gibanje leče med mežikanjem. Zaradi resnično inovativne tehnologije se leče hitro in popolnoma prilagodijo obliki očesa. Leče SofLens 59 so tudi zelo odporne na nalaganje proteinskih oblog na površini leče.

 

Komu so namenjene leče SofLens 59?

 

Leče bodo odlična izbira za vse, ki so se odločili za korekcijo kratkovidnosti oz. daljnovidnosti s pomočjo kontaktnih leč. Še posebej so primerne za posameznike z občutljivimi očmi, saj so med najtanjšimi lečami na tržišču in so zato tudi najmanj moteče (oko jih ne občuti kot tujek). Priporočamo jih tudi posameznikom, ki imajo pri uporabi drugih leč težave z rdečino in iritacijo oči. SofLens 59 so visokokakovostne leče po zelo dostopni ceni.

 

Nega leč:

 

Ker so SofLens 59 mesečne leče, jih je potrebno po vsakokratni uporabi očistiti in shraniti v posodici s tekočino za leče vsaj za nekaj ur pred vnovično uporabo. Leče so namenjene za uporabo čez dan. Za čiščenje, dezinfekcijo, izpiranje in shranjevanje predlagamo uporabo tekočine iz linije Clean Active ali drugo podobno večnamensko tekočino iz naše ponudbe.

Izberite najboljšo ponudbo!

Kompleti so najboljša odločitev za največji prihranek!

Parametri
Kategorija Mesečne leče
Proizvajalec BAUSCH & LOMB
Dioptrija -9,00 do +6,00
Ukrivljenost 8,60
Premer 14,2
(Povprečna ocena 0/5 na podlagi mnenja 0 )
Prijavite se, če želite oceniti
Izdelek še ni bil ocenjen

Prijavite se, če želite oceniti

Mobilna verzija
Želite nadaljevati?