Acuvue Oasys (12 leč)

Acuvue Oasys Hydraclear Plus so 14-dnevne mehke kontaktne leče, ki so namenjene, da obdržite svoje oči vlažne in sveže cel dan. Pakirano po 12 leč.

Primarni atributi

ponedeljek 26.8.

čistilo
blank
Cena za artikel
29.00 €
29.00 €
Acuvue Oasys (12 leč) - 14 dnevne kontaktne leče
Evropska skladnost
Število glasov: 122

Kontaktne leče Acuvue Oasys Hydraclear Plus

Acuvue Oasys with HYDRACLEAR Plus so dvotedenske kontaktne leče proizvajalca Johnson&Johnson, ki je eden največjih proizvajalcev kontaktnih leč na svetu.

Lastnosti leč Acuvue Oasys

Material Senofilcon A, iz katerega so leče izdelane, je še dodatno obogaten z notranjim vlažilnim elementom HYDRACLEAR, ki združuje koristi tako hidrogelnih kot silikon-hidrogelnih materialov. Acuvue Oasys with HYDRACLEAR so narejene tako, da ohranjajo vlažnost oči. Visoka prepustnost kisika leč Acuvue Oasys with HYDRACLEAR omogoča udobno nošenje leč skozi ves dan, tudi pri podaljšanjem nošenju. Poleg tega imajo leče Acuvue oasys with HYDRACLEAR UVA in UVB filter, s čimer ščitijo oko pred nevarnimi žarki.

Leče Acuvue Oasys so primerne tudi začetnike, saj imajo v robu oznako za lažje rokovanje z lečami. Čeprav so leče Acuvue Oasys predvidene za nošenje podnevi skozi dvotedensko obdobje, jih je možno nositi tudi en teden neprekinjeno.

Komu so namenjene leče Acuvue Oasys with HYDRACLEAR Plus?

Leče so bile oblikovane za vse, ki želijo le najbolj udobne kontaktne leče in druge leče niso dosegle njihovih pričakovanj. Acuvue Oasys so se izkazale kot odlična izbira v vseh vremenskih pogojih, tudi v klimatiziranih in zakajenih prostorih. Še posebej pa so priporočljive za vse, ki:

Preživijo veliko časa pred računalniškim ekranom Imajo ob uporabi kontaktnih leč težave s suhimi očmi Potrebujejo dodatno vlaženje v obliki kapljic za oči So veliko na prostem in oči izpostavljajo sončnim žarkom

Lastnosti

Blagovna znamka: Johnson and Johnson
BC: 8.80, 8.40
Velikost pakiranja: 12 leč
DIA: 14.00
Čas nošenja: 14 dni
Prepustnost kisika: 147 Dk/t
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Vsebina vode: 38%
Dioptrija: od -12.00 do +8.00
Material leče 2: Senofilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Da
UV filter: Da

Komentarji


Acuvue Oasys (12 leč)

Acuvue Oasys (12 leč)

Acuvue Oasys (12 leč)

29.00 €

Zaloga > 1000 kos