Air Optix Aqua (3 leče)

16.89 €
97% priporoča
Zaloga
Pošljemo sreda 17.7. izberite parametre
Izberi parametre za drugo oko
Dodaj 9.80 €
GLS Slovenija od 3.99 € *
* Brezplačna dostava nad 50.00 €
16.89 €

Kontaktne leče Air Optix Aqua

Air Optix Aqua so sferične mesečne kontaktne leče enega najbolj priljubljenih proizvajalcev leč na svetu Alcon (prej Ciba Vision).

Lastnosti leč Air Optix Aqua

Mehke kontaktne leče nove generacije narejene iz silikon-hidrogelnega materiala – Lotrafilcon B. Poglavitna prednost leč Air Optix Aqua je kar petkrat večja prepustnost kisika (110 Dk/t) v primerjavi s hidrogelnimi lečami. To preprečuje rdečico oči in odpravlja nelagodje ob uporabi leč.

Air Optix Aqua imajo poseben sistem vlaženja leče, ki zagotavlja kar največjo udobnost pri uporabi kontaktnih leč in sicer na treh ravneh:

  • UDOBJE OD TRENUTKA VSTAVITVE LEČE – edinstvena vlažilna komponenta, ki prekriva površino leče in ustvarja svilenkast sloj, ki olajša mežikanje
  • UDOBJE SKOZI VES DAN – s pomočjo materiala, ki »diha«, leče dosežejo in ohranijo vlažnost na optimalni ravni skozi ves dan in zmanjšujejo dehidracijo
  • UDOBJE VSAK DAN – zaradi izjemno gladke površine z visokim odstotkom vode in odpornostjo proti nalaganju proteinskih in lipidnih oblog

Patentirana tehnologija, s katero je modificirana površina leče, prispeva k temu, da so leče Air Optix Aqua najbolj odporne na kopičenje proteinskih oblog na površini leče. Leče so rahlo modro obarvane, kar olajša rokovanje z njimi.

Leče so predvidene za uporabo dnevno uporabo, skozi obdobje enega meseca. Lahko jih nosimo tudi nepretrgoma (podaljšano nošenje), vendar največ 6 dni in noči.

Komu so namenjene leče Air Optix Aqua?

Leče so odlična izbira za vse, ki potrebujejo leče več kot 11 ur na dan, kakor tudi za tiste, ki občasno zaspijo z lečami. V kolikor zaspite z lečami Air Optix Aqua, se boste izognili težavam, kot je rdečica oči. Leče priporočamo tudi vsem, ki preživijo veliko časa pred računalnikom. Poleg tega pa še vsem, ki:

  • imajo najraje uporabljajo mesečne leče
  • preživijo veliko časa v klimatiziranih prostorih
  • so jim druge leče neudobne
  • želijo najbolj udobne leče

Lastnosti - Air Optix Aqua (3 leče)

Blagovna znamka: Alcon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 3 leče
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Prepustnost kisika: 138 Dk/t
Čas nošenja: 30 dni
Vsebina vode: 33%
Ime izdelka: Air Optix Aqua
Dioptrija: od -10.00 do +6.00
Material leče: Lotrafilcon B
UV filter: Ne
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Da
Medicinski pripomoček: Da

pametna alternativa

TopVue Air (6 leč)

Zaloga
  • Visoka prepustnost kisika
  • Visoka vsebnost vode
  • Premaz z natrijevim hialuronatom
Cena: 18.49 €

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?