Biofinity (6 leč)

Primarni atributi

torek 18.12.

čistilo
blank
Cena za artikel
19.49 €
19.49 €
Biofinity (6 leč) - Mesečne kontaktne leče
Evropska skladnost
Število glasov: 382

Kontaktne leče Biofinity

Biofinity so mehke mesečne leče podjetja Cooper Vision, ki je eden izmed štirih najbolj popularnih proizvajalcev leč na svetu.

Lastnosti leč Biofinity

Leče Biofinity so izdelane iz silikon-hidrogelnega materiala Comfilcon A. Pri izdelavi leč so uporabili patentirano tehnologijo Aquaform Comfort Science Technology, zaradi katere je površina leče gladka kot svila in popolnoma navlažena. Zaradi silikonskega monomera imajo leče visoko prepustnost kisika, hidrofilne sestavine leče pa so prispevale k oblikovanju materiala, ki enakomerno zadržuje vodo na celotni površini leč in tako skrbi za naravno vlaženje leče in očesa.

Posebnost pri izdelavi leč Biofinity je tudi njihova popolna odsotnost uporabe konzervansov in premazov in posebnih vlažilnih agensov, s katerimi so običajno obdelane kontaktne leče. Rezultat je popolnoma naravna leča, ki ne potrebuje posebnih dodatkov za izboljšanje kvalitete leče. Leče so zato kot nalašč za alergike, ljudi z občutljivimi očmi in vse, ki so ekološko ozaveščeni in želijo uporabljati le povsem naravne izdelke.

Revolucionarno pri lečah Biofinity je tudi prelom z znano obratno sorazmernostjo med visoko prepustnostjo in visoko hidratacijo. Pri teh lečah namreč visok odstotek vode ni zmanjšal stopnjo prepustnosti kisika, kar v preteklosti ni bilo možno.

Komu so namenjene leče Biofinity?

Biofinity so izdelane za podaljšano nošenje, ki ne zahtevajo odstranjevanja ob koncu dneva. So torej idealne za vse, ki ne želijo vsakodnevnega vstavljanja in odstranjevanja ter vzdrževanja leč. Leče lahko tako neprekinjeno nosimo skozi celotno 30-dnevno obdobje brez skrbi, da bi na ta način škodovali očem ali imeli težave z vnetjem.

Lastnosti

Dioptrija: od -12.00 do +8.00
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Čas nošenja: 30 dni
Material: Comfilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Da
Vsebina vode: 48%
Prepustnost kisika: 160 Dk/t
Premer: 14.0
UV filter: Ne
Pakiranje: 6 kos
Proizvajalec: CooperVision
Krivulja: 8.6

Komentarji


Biofinity (6 leč)

Biofinity (6 leč)

Biofinity (6 leč)

19.49 €

Zaloga > 1000 kos