Biofinity XR Toric (3 leče)

Primarni atributi

torek 11.12.

čistilo
blank
Cena za artikel
42.90 €
42.90 €
Biofinity XR Toric (3 leče) - Torične kontaktne leče
Evropska skladnost
Število glasov: 0

Kontaktne leče Biofinity XR Toric

Biofinity Toric XR so namenjeni uporabnikom toričnih kontaktnih leč, ki se borijo z visokim astigmatizmom. Biofinity Toric XR ima veliko večjo moč od standardnih Biofinity Toric leč. Za vse, ki imajo težave s prilagajanjem na torične leče, so te prava rešitev.

Opis Biofinity Toric XR leč Biofinity Toric XR se uporabljajo največ en mesec, ne glede na to, ali se uporabljajo samo čez dan ali tudi ponoči. Stopnja hidracije je 48% in visoka kakovost silikonskih hidrogelnih materialov Comfilcon A omogoča, da so objektivi popolnoma varni za oko. Visoka raven hidracije ne vključuje negativnih vplivov na kisikovo prepustnost, ki se pojavlja pri tipičnih kontaktnih lečah. Zelo dobra prepustnost kisika v kombinaciji z mehkobo in fleksibilnostjo toričnih leč Biofinity zagotavlja popolnoma varno njeno nošenje in ne samo čez dan, ampak tudi ponoči.

Biofinity Toric XR leče so izdelane iz sodobne Aquaform tehnologije. Za očala je značilna visoka stopnja prepustnosti kisika, zato so oči opremljene s fiziološkim ravnovesjem. Uporabnikom te vrste toričnih leč ni treba skrbeti za stanje roženice. Visoka prepustnost kisika in hidratacija omogočata udobje oči. Biofinity Toric XR leče ne potrebujejo dodatne hidracije, ker ostane na konstantni, visoki ravni. Leče so tudi zelo stabilne, kar je mogoče zahvaljujoč posebnemu stabilizacijskemu sistemu, ki je pomemben za torične leče, ker zagotavljajo učinkovito korekcijo astigmatizma. Biofinity Toric XR leče imajo dodatno krajši čas uporabe in stabilizacije.

Biofinity Toric XR so razširjene astigmatske leče, ki jih je mogoče uporabiti brez obotavljanja visokega astigmatizma in drugih vidnih napak, kot so miopija in hiperopija. Biofinity Toric XR so bolj univerzalne kot Biofinity Toric, zato so tipične torične leče lahko prilagojene potrebam vseh astigmatikov.

Komu so namenjene Biofinity Toric XR? Biofinity Toric XR so namenjene ljudem, ki cenijo visoko udobje. Izjemno sodobna proizvodna tehnologija zagotavlja, da se kontaktne leče lahko odstranijo enkrat mesečno med njihovo zamenjavo. Tveganje za okužbo in nadležna suha koža se zmanjša na minimum. Označene leče Biofinity Toric XR bodo cenili ljudi, ki imajo veliko napako vida, želijo ostati aktivni in jih ni treba omejiti samo na korektivne očala za astigmatizem.

Lastnosti

Dioptrija: -10.00 do +10.00,cyl.-0.75 do -5.75,os 5 do 180
Rok trajanja: 48 mesecev ali več
Čas nošenja: 30 dni
Material: Comfilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Da
Vsebina vode: 48%
Prepustnost kisika: 116 Dk/t
Premer: 14.5
UV filter: Ne
Pakiranje: 3 kos
Proizvajalec: CooperVision
Krivulja: 8.7

Komentarji


Biofinity XR Toric (3 leče)

Biofinity XR Toric (3 leče)

Biofinity XR Toric (3 leče)

42.90 €

Zaloga > 50 kos