Prijavite se na naše novičke in preverite koliko lahko prihranite pri nakupu

Vpišite se in PRIDOBITE 5% POPUST!

Želim, da me obveščate o posebnih ponudbah in novih izdelkih v trgovini

Kontaktne leče - Acuvue® Oasys®

Razvrsti po:
AKCIJSKA PONUDBA - Acuvue Oasys 6 leč

od: 14.99 € (6 Kom)

S popustom: 13.49 € več o popustih

Acuvue® Oasys®

Acuvue® Oasys® so zadnja generacija kontaktnih leč, izdelanih iz hidrogel- silikona (material Senofilcon A), proizvajalca Johnson & Johnson. Proizvajalec zagotavlja celodnevno udobno nošenje zahvaljujoč tehnologiji izdelave Hydraclear Plus ter sestavini Hydraclear tudi , če se nahajate v obmmočjih, kjer je zrak bolj suh.

Opis Acuvue® Oasys® kontaktnih leč

Zaradi tehnologije izdelave Hydraclear Plus, je površina leče izjemno gladka ter visoko prepustna s kisikom (veliko bolj kot ostale kontaktne leče). Za naše oči so zelo udobne za uporabo ter maksimalno zmanjšujejo sušenje oči pri delu z računalnikom, potovanju z letalom ali delu v klimatiziranih prostorih. Material silicon-hydrogel poskrbi za kar 98% prepustnost kisika ter nudi tudi UVA (96%) in UVB (99%) zaščito.

Komu so namenjene Acuvue® Oasys® leče?

Leče Acuvue® Oasys® se uporabljajo za korekcijo kratkovidnosti ter daljnovidnosti. So rahlo modro obarvane za lažje rokovanje, prav tako pa imajo na površini oznako, ki jasno kaže ali je leča pravilno obrnjena. Te leče lahko nosimo 2 tedna čez dan, oziroma 1 teden neprekinjeno. V kolikor imate težave s sušenjem oči vas bodo leče Acuvue® Oasys® vsekakor prepričale, saj so namenjene zadrževanju v suhih prostorih, v prostorih z vročim zrakom, ljudem, ki preživijo veliko časa pri delu z računalnikom in tistim, ki veliko potujejo. Pri teh lečah, uporaba kapljic za oči za dodatno vlaženje ni potrebna.

Kontaktne leče Acuvue® Oasys® for Astigmatism so namenjene za korekcijo astigmatizma. Zaradi izredne stabilnosti na očesu so zelo udobne.

Acuvue® Oasys® so na voljo v pakiranju po 3, 6, 12 in 24 leč, Acuvue® Oasys® for Astigmatism pa je na voljo v pakiranju po 6 leč.
Želite nadaljevati?