Prijavite se na naše novičke in preverite koliko lahko prihranite pri nakupu

Vpišite se in PRIDOBITE 5% POPUST!

Želim, da me obveščate o posebnih ponudbah in novih izdelkih v trgovini

Kontaktne leče AquaView Daily

Razvrsti po:
AquaView Daily 30 leč

od: 14.99 € (30 Kom)

S popustom: 13.49 € več o popustih

AquaView Daily 90 leč

od: 38.99 € (90 Kom)

S popustom: 35.09 € več o popustih

Začetni paket AquaView Daily 10 leč

od: 5.99 € (10 Kom)

S popustom: 5.39 € več o popustih

AquaView Daily

AquaView Daily kontaktne leče so namenjene vsem, ki iščejo udobne leče, ki se popolnoma prilagajo k očesu ter leče, ki jih ni potrebno vzdrževati, čistiti ali shranjevati. AquaView Daily so dnevne mehke leče, ki jih po enodnevni uporabi preprosto zavržete. So iredno primerne za ljudi, ki veliko potujejo in jim ni potrebna dodatna prtljaga, kot je tekočina za nego leč.

Opis AquaView Daily kontaktnih leč

Če so vaše oči velikokrat nadražene, se hitro sušijo ter morate redno uporabljati kapljice za oči, da bi vaše oči ostale navlažene, so AquaView Daily odlična izbira. Izdelane so za korekcijo kratkovidnosti in daljnovidnosti, za uporabnike, ki potrebujejo udobne leče za celodnevno nošenje – tudi do 10 ur.

Leče so izdelane iz Bioxifilcon A materiala,ki v kombinaciji z visoko vsebnostjo vode (58%) poskrbi za to, da je leča vlažna cel dan. Leče so izjemno mehke in gladke zaradi sodium hyaluronata ter so zelo preproste za rokovanje. So tudi visoko prepustne s kisikom. Običajno imajo mehke leče sferično obliko, asferična oblika AquaView daily pa omogoča ostrejši vid.

Leče prav tako ščitijo pred škodljivimi UVA in UVB žarki.

Komu so namenjene AquaView Daily leče?

Kontaktne leče so odlična izbira za vse tiste uporabnike leč, ki imajo težave s suhimi očmi, ki imajo velikokrat nadražene ali rdeče oči. Popolna higiena je zagotovljena z dnevno menjavo leč, ki jih ni potrebno čistiti ter shranjevati. AquaView Daily so na voljo v pakiranju po 10, 30 in 90 leč.
Želite nadaljevati?