Prijavite se na naše novičke in preverite koliko lahko prihranite pri nakupu

Vpišite se in PRIDOBITE 5% POPUST!

Želim, da me obveščate o posebnih ponudbah in novih izdelkih v trgovini

Kontaktne leče Dailies® AquaComfort Plus®

Razvrsti po:
Dailies AquaComfort Plus 90 leč

od: 33.99 € (90 Kom)

S popustom: 30.59 € več o popustih

Dailies AquaComfort Plus 30 leč

od: 14.49 € (30 Kom)

S popustom: 13.04 € več o popustih

Dailies AquaComfort Plus Toric 30 leč

od: 19.99 € (30 Kom)

S popustom: 17.99 € več o popustih

Dailies® AquaComfort Plus®

Bi želeli imeti spočite oči ob koncu delovnega dne, ki ste ga preživeli pred računalniškim ekranom? Veliko kontaktnih leč lahko razdraži vaše oči ampak to ne velja za Dailies® AquaComfort Plus®. Posebna vlažilna sestavina AquaComfort™ se sprošča ob mežikanju ter ste tako lahko prepričani, da Vam bodo te leče učinkovito vlažile oči ter preprečile sušenje in nadraženost.

Opis Dailies® AquaComfort Plus® kontaktnih leč

Dailies® AquaComfort Plus® leče so narejene iz neionskega materiala, ki se posebej primeren za ljudi, ki so podvrženi alergijam. Material preprečuje nalaganje proteinskih oblog na površino leče ter skrbi za to, da je leča navlažena ves čas nošnje. Tanek rob leče ter vrhunska izdelava omogočata izjemno udobje – oči niso nadražene in leča se popolnoma prilagaja očesu.

Nežna modra obarvanost leče omogoča lažje rokovanje z lečami. Leče Dailies® AquaComfort Plus® so na voljo v sferični obliki (za odpravo kratkovidnosti ter daljnovidnosti), torične (za astigmatizem) ter progresivne. Dailies® AquaComfort Plus® se torej uporabljajo za odpravljanje vseh težav z vidom.

Torične leče imajo izjemno tanek rob ter posebej vlažijo oči. Udobne so za nošnjo predvsem zaradi izjemne propustnosti s kisikom. Kontaktne leče imajo zakrivljenost tri stopinje zaradi česar se leča prilagaja očesu in omogoča lažje vstavljanje.

Progresivne leče (Dailies® AquaComfort Plus® Multifocal) so primerne za uporabnike po 40. letu starosti. Največja moč leče se nahaja na sredini s čimer je omogočena kvaliteta vida v vseh pogledih.

Komu so namenjene Dailies® AquaComfort Plus® leče?

Leče so namenjene vsem tistim uporabnikom z aktivnim življenjskim stilom, ki se nimajo časa ukvarjati z nego leč, saj te dnevne leče po uporabi preprosto zavržemo. Lahko jih tudi kombiniramo z korekcijskimi očali. Kontaktne leče Dailies® AquaComfort Plus® so na voljo v pakiranju po 30 ali 90 leč, s tem da so leče progresivne ter torične leče na voljo v pakiranju po 30 leč.
Želite nadaljevati?