Prijavite se na naše novičke in preverite koliko lahko prihranite pri nakupu

Vpišite se in PRIDOBITE 5% POPUST!

Želim, da me obveščate o posebnih ponudbah in novih izdelkih v trgovini

Kontaktne leče FitView Monthly

Razvrsti po:
FitView Monthly 6 leč

od: 14.99 € (6 Kom)

S popustom: 13.49 € več o popustih

FitView Monthly 3 leče

od: 8.99 € (3 Kom)

S popustom: 8.09 € več o popustih

FitView Monthly

FitView Monthly so mehke mesečne kontaktne leče za dnevno nošenje, ki so jih izdelali specialisti z mnogoletnimi izkušnjami.

Opis FitView Monthly kontaktnih leč

FitView Monthly leče so izdelane iz materiala, ki omogoča celodnevno vlažnost leče, ter ščiti oko pred iritacijo in rdečico. Kontaktne leče so prevlečene s posebno antibakterijsko prevleko, ki onemogoča nalaganje proteinskih oblog na površino leče. FitView Monthly so kontaktne leče, ki zagotavljajo popolno udobje nošenja, za razliko od drugih kontaktnih leč.

Inovativna izdelava omogoča nošnjo leč različnim uporabnikom, saj imajo asferično obliko s periferno zakrivljenostjo, tako da se rob leče postopoma širi, kar omogoča lažji in naravnejši pretok solz, ki vlažijo oko.

FitView Monthly leče so fotokromatične z visoko pretočnostjo kisika ter zelo udobno nošnjo. Prav tako vas bodo te leče ščitile pred škodljivimi UVA in UVB žarki.

Komu so namenjene FitView Monthly leče?

Leče so namenjene uporabnikom, ki imajo radi mesečne leče, ki zagotavljajo popolno udobje. FitView Monthly zahtevajo vsakodnevno nego in dezinfekcijo. Za vzdrževanje priporočamo tekočino Clean Active. FitView Daily leče so na voljo v pakiranju po 1, 3 ali po 6 leč.
Želite nadaljevati?