CooperVision

CooperVision je svetovno znani proizvajalec kontaktnih leč, ki je ustvaril več zelo uspešnih blagovnih znamk leč. Med njimi so najbolj popularne leče Biofinity in Proclear. Široka ponudba leč - od dnevnih do mesečnih - omogoča vsem, da izberejo zase primerne leče, tudi tisti, ki jim leče drugih proizvajalcev ne ustrezajo.

Leče Proclear so narejene iz materiala Phosphorylcholine (PC), ki je prisoten tudi v človeški celični membrani, zato ga oko lepo sprejema. Leče odlikuje tudi visoka stopnja hidratacije, zaradi česar so zelo primerne za podaljšano nošenje (tudi do 12 ur na dan). Leče so namenjene vsem, ki potrebujejo leče za odpravo težav s kratkovidnostjo, daljnovidnostjo in astigmatizmom (torične leče).

Posebnost leč Biofinity je v izredno visoki prepustnosti kisika in vlažnosti, ki ju omogoča tehnologija AquaForm. Leče sodijo v zadnjo generacijo mehkih kontaktnih leč, ki so narejene iz silikon-hidrogela, njihova prednost pa je zagotovo tudi v tem, da vam omogočajo celodnevno oz. neprekinjeno nošenje po principu 7 dni/6 noči.

Ogledali ste si vse izdelke v trenutni izbiri filtrov. Če želite videti druge izdelke, prilagodite nastavitve filtra.