Dailies TOTAL1 (30 leč)

24.89 €
99% priporoča
Zaloga

To so prve kontaktne leče na svetu izdelane iz dveh materialov – hidrogela in silikon hidrogela. Zaradi takšnega edinstvenega dizajna Dailies Total 1 združujejo optimalno udobje in prepustnost kisika - vse v enodnevni leči.

Pošljemo sreda 17.7. izberite parametre
Izberi parametre za drugo oko
GLS Slovenija od 3.99 € *
* Brezplačna dostava nad 50.00 €
24.89 €

Kontaktne leče Dailies Total 1

Dailies Total 1 so vrhunske kontaktne leče podjetja Alcon Vision Care, enega največjih proizvajalcev kontaktnih leč na svetovnem tržišču optičnih izdelkov. Gre za najsodobnejše dnevne leče, ki so na očesu skoraj neopazne zaradi svojih revolucionarnih in naravnih lastnosti.

O kontaktnih lečah Dailies Total 1:

Leče Dailies Total 1 so prve in edine kontaktne leče z variabilnim deležem vode. Notranji sloj leč DAILIES TOTAL1 vsebuje 33% vode (in tako zagotavlja večjo prepustnost kisika), zunanji sloj pa ima višji odstotek vode – nad 80%, na sami površini leče pa doseže celo 100% vode. Raziskave dokazujejo, da leče ohranijo 100% vlažnost od začetka nošenja pa vse do konca dneva. Zaradi teh lastnosti so omenjene kontaktne leče izjemno gladke in udobne za uporabnike skozi ves dan.

Leče Dailies Total 1 imajo tudi najvišjo prepustnost kisik (156 Dk/t pri dioptriji -3,00) med vsemi dnevnimi lečami na tržišču, zato so zelo primerne tudi za tiste uporabnike leč, ki imajo bolj občutljive oči. Leče se odlično spopadajo s problemom suhih oči (predvsem proti koncu dneva), ker očem omogočajo, da dihajo. Posebne so tudi zaradi materiala fosfatidilholina – to je naraven material, ki je prisoten v človeških celicah in solzah.

Podrobne informacije o lečah Dailies Total 1: pakiranje vsebuje 30 leč bazna krivina (BC) je 8.5, premer (DIA) je 14.1 enostavno rokovanje z lečami zaradi rahle obarvanosti (VISITINT) prve in edine kontaktne leče na svetu z variabilnim odstotkom vode, celo nad 80% edine leče, ki vsebujejo fosfatidilholin, naravno sestavino prisotno v solzah

Lastnosti - Dailies TOTAL1 (30 leč)

Blagovna znamka: Alcon
BC: 8.50
DIA: 14.10
Velikost pakiranja: 30 leč
Čas nošenja: 1 dan
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Prepustnost kisika: 156 Dk/t
Vsebina vode: 33%
Ime izdelka: Dailies TOTAL1
Material leče: Delefilcon A
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Medicinski pripomoček: Da

pametna alternativa

Gelone 1-day (30 leč)

Zaloga
  • Oster vid pri vseh svetlobnih pogojih
  • Celodnevna hidracija
  • Gladki robovi ne dražijo vek
  • UV filter
Cena: 19.90 €

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?