Dailies TOTAL1 (30 leč)

To so prve kontaktne leče na svetu izdelane iz dveh materialov – hidrogela in silikon hidrogela. Zaradi takšnega edinstvenega dizajna Dailies Total 1 združujejo optimalno udobje in prepustnost kisika – vse v enodnevni leči.

Primarni atributi

sreda 17.7.

čistilo
blank
Cena za artikel
21.49 €
21.49 €
Dailies TOTAL1 (30 leč) - Dnevne kontaktne leče
Evropska skladnost
Število glasov: 150

Kontaktne leče Dailies Total 1

Dailies Total 1 so vrhunske kontaktne leče podjetja Alcon Vision Care, enega največjih proizvajalcev kontaktnih leč na svetovnem tržišču optičnih izdelkov. Gre za najsodobnejše dnevne leče, ki so na očesu skoraj neopazne zaradi svojih revolucionarnih in naravnih lastnosti.

O kontaktnih lečah Dailies Total 1:

Leče Dailies Total 1 so prve in edine kontaktne leče z variabilnim deležem vode. Notranji sloj leč DAILIES TOTAL1 vsebuje 33% vode (in tako zagotavlja večjo prepustnost kisika), zunanji sloj pa ima višji odstotek vode – nad 80%, na sami površini leče pa doseže celo 100% vode. Raziskave dokazujejo, da leče ohranijo 100% vlažnost od začetka nošenja pa vse do konca dneva. Zaradi teh lastnosti so omenjene kontaktne leče izjemno gladke in udobne za uporabnike skozi ves dan.

Leče Dailies Total 1 imajo tudi najvišjo prepustnost kisik (156 Dk/t pri dioptriji –3,00) med vsemi dnevnimi lečami na tržišču, zato so zelo primerne tudi za tiste uporabnike leč, ki imajo bolj občutljive oči. Leče se odlično spopadajo s problemom suhih oči (predvsem proti koncu dneva), ker očem omogočajo, da dihajo. Posebne so tudi zaradi materiala fosfatidilholina – to je naraven material, ki je prisoten v človeških celicah in solzah.

Podrobne informacije o lečah Dailies Total 1: pakiranje vsebuje 30 leč bazna krivina (BC) je 8.5, premer (DIA) je 14.1 enostavno rokovanje z lečami zaradi rahle obarvanosti (VISITINT) prve in edine kontaktne leče na svetu z variabilnim odstotkom vode, celo nad 80% edine leče, ki vsebujejo fosfatidilholin, naravno sestavino prisotno v solzah

Lastnosti

Blagovna znamka: Alcon
BC: 8.50
DIA: 14.10
Velikost pakiranja: 30 leč
Čas nošenja: 1 dan
Prepustnost kisika: 156 Dk/t
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Vsebina vode: 33%
Material leče 2: Delefilcon A
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne

Komentarji


Dailies TOTAL1 (30 leč)

Dailies TOTAL1 (30 leč)

Dailies TOTAL1 (30 leč)

21.49 €

Zaloga > 1000 kos