Prijavite se na naše novičke in preverite koliko lahko prihranite pri nakupu

Vpišite se in PRIDOBITE 5% POPUST!

Želim, da me obveščate o posebnih ponudbah in novih izdelkih v trgovini

Eye See losjoni

Razvrsti po:
Aqua Balance 100 ml

od: 4.49 € (1 plastenka 100 ml)

S popustom: 4.04 € več o popustih

Aqua Balance 3 x 360 ml

od: 24.49 € (3 plastenka 360 ml)

S popustom: 22.04 € več o popustih

Aqua Balance 360 ml

od: 9.49 € (1 plastenka 360 ml)

S popustom: 8.54 € več o popustih

EYE SEE All-in-one Solution 100 ml

od: 4.49 € (1 plastenka 100 ml)

S popustom: 4.04 € več o popustih

EYE SEE All-in-one Solution 360 ml

od: 6.49 € (1 plastenka 360 ml)

S popustom: 5.84 € več o popustih

Eye See Hyaluronate 0,1%

od: 5.49 € (1 plastenka 15 ml)

S popustom: 4.94 € več o popustih

Herbal Eye Drops 15 ml

od: 4.49 € (1 plastenka 15 ml)

S popustom: 4.04 € več o popustih

Tekočine za kontaktne leče Eye See

Podjetje Lazuryt izdeluje tekočine za kontaktne leče, kapljice za oči in ustne vodice vse od leta 2002. Podjetje Lazuryt ima v lasti tudi blagovno znamko Eye See, pod katero proizvaja visokokakovostne tekočine za nego kontaktnih leč in za ohranjanje kar najboljših pogojev za dober vid.

O tekočinah za kontaktne leče Eye See

Tekočine Eye See so namenjene dnevnemu čiščenju in negi kontaktnih leč, medtem ko kapljice za oči in večnamenske tekočine Eye See zagotavljajo zaščito oči pred draženjem in vnetji, ki so lahko povezani z uporabo kontaktnih leč. Tekočine Eye See so inovativne tekočine, izdelane s pomočjo sodobne tehnologije, ki pomagajo tudi pri izboljšanju posledic starih vnetij. Tekočine Eye See so primerne za vzdrževanje vseh vrst mehkih kontaktnih leč, ne glede na proizvajalca.
Tekočine Eye See vsebujejo natrijev hialuronat, ki zagotavlja podaljšano vlaženje leč in zmanjšuje nevarnost alergij ter vseh vrst iritacij. Tekočine za kontaktne leče Eye See odstranjujejo tudi vse nečistoče in proteinske ostanke na površini kontaktnih leč in jih obenem tudi razkužijo.
Tekočine Eye See so namenjene tako čiščenju kot shranjevanju kontaktnih leč, vsebujejo tudi sestavino allantoin, ki varuje tako leče kot oči. Poleg tega hipoalergene sestavine zagotavljajo visoko stopnjo udobja. Tekočine Eye See prav tako ublažijo draženje oči in prispevajo k boljšemu zdravju očesa.
Prisotnost natrijevega hialuronata, naravnega polimera, daje tekočinam Eye See tudi viskozno-elastične lastnosti in visoko stopnjo prepustnosti vode.

Komu priporočamo uporabo tekočin Eye See?

Tekočine Eye See so namenjene vsem uporabnikom kontaktnih leč za ustrezno vzdrževanje leč. Še posebej so primerne za uporabnike z občutljivi očmi, ki imajo zaradi uporabe kontaktnih leč pogosto težave z draženjem oči. Draženje oči poslabšuje kvaliteto vida, zato je uporaba ustrezne tekočine za leče - kakršna je tekočina Eye See - pomembna. Potrebno je poudariti tudi, da lahko neprimerna nega kontaktnih leč povzroči vnetje oči, alergije in draženje. Toda uporaba tekočine Eye See zmanjšuje to nevarnost.

Izdelki Eye See

Pod blagovno znamko Eye See so na voljo naslednje tekočine in izdelki:

  • EYE SEE All-In-One-Solution - večnamenska tekočina za dnevno nego mehkih kontaktnih leč in silikon-hidrogelnih kontaktnih leč. Odstranjuje proteinske obloge s površine kontaktnih leč, razkužuje in vlaži leče, uporabimo jo tudi za shranjevanje leč.
  • EYE SEE Aqua Balance - sodobna, večnamenska tekočina višje kakovosti za nego vseh mehkih kontaktnih leč.
  • EYE SEE Hyaluronate 0,1% - kapljice za oči z natrijevim hialuronatom
  • Herbal Eye Drops - kapljice za oči z rastlinskimi izvlečki
Želite nadaljevati?