Prijavite se na naše novičke in preverite koliko lahko prihranite pri nakupu

Vpišite se in PRIDOBITE 5% POPUST!

Želim, da me obveščate o posebnih ponudbah in novih izdelkih v trgovini

Freshlook leče

Razvrsti po:
FreshLook Colors 2 leči

od: 18.99 € (2 Kom)

S popustom: 17.09 € več o popustih

FreshLook ColorBlends 2 leči

od: 18.99 € (2 Kom)

S popustom: 17.09 € več o popustih

FreshLook Dimensions 2 leči

od: 18.99 € (2 Kom)

S popustom: 17.09 € več o popustih

FreshLook Dimensions 6 leč

od: 35.99 € (6 Kom)

S popustom: 32.39 € več o popustih

FreshLook One Day 10 leč

od: 12.99 € (10 Kom)

S popustom: 11.69 € več o popustih

Kontaktne leče Freshlook

Si želite spremeniti barvo oči ali poudariti naravno barvo oči brez operacijskih ali drugih kozmetičnih posegov? Z barvnimi kontaktnimi lečami blagovne znamke Freshlook, proizvajalca Ciba Vision lahko to storite na zelo enostaven način.

O kontaktnih lečah Freshlook

Proizvajalec kontaktnih leč Ciba Vision proizvaja kontaktne leče s pomočjo kakovostnih materialov ter uporabe modernih tehnologij pri izdelavi. Kontaktne leče lahko uporabljamo v kozmetične namene ali pa z njimi tudi popravljamo vid. So izjemno udobne ter visoko prepustne s kisikom. Zaradi uporabeLightstream tehnologije imajo Freshlook leče zelo tanke robove, kar še povečuje udobje. Leče so namenjene dnevni uporabi in z njimi varno spreminjamo ali poudarjamo naravno barvo oči.

Komu priporočamo uporabo leč Freshlook?

Kontaktne leče Freshlook se priporočajo uporabnikom, ki želijo spremeniti ali poudariti naravno barvo oči. Nekatere linije blagovne znamke Freshlook pa nudijo tudi neobičajne barve, ki so primerne za posebne dogodke, kot so pustni karneval, praznovanje Novega Leta,...
Priporočajo se vsem uporabnikom, ne glede na starost in to za vsakodnevno uporabo ali pa za občasno spremembo. Leče lahko uporabljajo tako uporabniki brez težav z vidom, kot uporabniki, ki potrebujejo leče z dioptrijo.

Artikli blagovne znamke Freshlook

Kontaktne leče Freshlook so razdeljene v naslednje skupine:

  • FreshLook One Day - barvne dnevne kontaktne leče, ki jih enostavno vstavljamo brez potrebe za nego leč, saj jih po enodnevni uporabi enostavno zavržemo. Namenjene so predvsem občasni spremembi barve oči.
  • Freshlook ColorBlends - kontaktne leče namenjene veliki spremembi barve oči, saj nudijo zelo izrazite barve. Namenjene so predvsem uporabnikom, ki nimajo težav z vidom.
  • Freshlook Dimensions - barvne kontaktne leče s paleto zelo naravnih barv oči, ki so namenjene predvsem uporabnikom, ki želijo poudariti naravno barvo oči.
Želite nadaljevati?