Kontaktne leče Acuvue

Johnson & Johnson je vodilna znamka tako na tržišču optičnih kot kozmetičnih izdelkov, ki kontaktne leče prodaja pod blagovno znamko Acuvue, to pa je tudi najbolj priljubljena blagovna znamka dnevnih kontaktnih leč. Poleg tega pod znamko Acuvue najdemo tudi leče za podaljšano nošenje in barvne leče. Vsak, ki potrebuje kontaktne leče za odpravo okvare vida, bo našel primeren izdelek zase v široki ponudbi, ki jo zajema znamka Acuvue.

O kontaktnih lečah Acuvue Blagovna znamka Acuvue ponuja kontaktne leče, ki zagotavljajo podaljšano udobje in neverjeten vid. Prav tako je za kontaktne leče Acuvue značilna visoka stopnja hidratacije in prepustnosti kisika, ki je posledica uporabe najbolj sodobnih rešitev, kot je na primer sistem Hydraclear, ki vlaži oči skozi celotno obdobje nošenja leč. Johnson & Johnson proizvaja kontaktne leče Acuvue na sedežu VISTAKON-a, v Jacksonvillu, Florida. Acuvue predstavlja vodilno blagovno znanko v svetovnem merilu.

Komu so kontaktne leče Acuvue namenjene? Kontaktne leče so primerne tako za kratkovidne kot daljnovidne osebe. Na voljo je velik razpon dioptrije in številni modeli. Odlična izbira so tudi za vse, ki si želijo spremeniti ali poudariti barvo svojih oči. Enako primerne so za posameznike, ki leče uporabljajo samo občasno kot tudi posameznike, ki jih uporabljajo vsakodnevno.

Več informacij Manj informacij
Ogledali ste si vse izdelke v trenutni izbiri filtrov. Če želite videti druge izdelke, prilagodite nastavitve filtra.