Kontaktne leče Air-Optix

Alcon je vodilno podjetje znotraj zelo tesnega in kompetitivnega svetovnega trga kontaktnih leč in optičnih izdelkov. Alcon, lastnik blagovne znamke Air Optix, ponuja sodobne, zračne kontaktne leče, namenjene širokemu krogu porabnikov z različnimi okvarami vida.

O kontaktnih lečah Air Optix AIR OPTIX je blagovna znamka v lasti Alcon, podjetja, ki proizvaja kontaktne leče in ostale pripomočke. Leče pod blagovno znamko Air Optix so izdelane iz sodobnega, zračnega materiala - silikon-hidrogela - ki nudi kar 7x večjo prepustnost kisika kot druge običaje kontaktne leče s podobnimi parametri. Leče Air Optix so izjemno udobne, nudijo odličen vid in zagotavljajo ohranjanje zdravja oči, tako da jih lahko posamezniki nosijo skozi ves dan ne da bi občutili neudobje zaradi slabe prepustnosti kisika.

Komu so namenjene kontaktne leče Air Optix? Kontaktne leče Air Optix so namenjene zahtevnim uporabnikom, ki si želijo udobja, izjemno visoke kakovosti in odličnega vida, tudi pri dolgotrajnejšem nošenju. Kontaktne leče Air Optix so namreč namenjene uporabnikom, ki želijo leče nositi tudi več kot 11 ur na dan. Kontaktne leče blagovne znamke Air Optix so namenjene podaljšanemu nošenju, na voljo pa so kot mesečne leče.

Kontaktne leče Air Optix so rezultat inovativne tehnologije in predstavljajo najboljšo izbiro za vse, ki:

  • veliko časa preživijo pred računalnikom
  • delajo v klimatiziranih prostorih, kjer je zrak suh
  • radi gledajo TV in igrajo računalniške igre
  • ki radi zadremajo z lečami

Kontaktne leče so dobra izbira tudi za vse, ki jih kontaktne leče do zdaj niso prepričale zaradi neudobja, suhih oči in vnetja.

Ogledali ste si vse izdelke v trenutni izbiri filtrov. Če želite videti druge izdelke, prilagodite nastavitve filtra.