Kontaktne leče Biofinity

Podjetja,ki proizvajajo leče, svojo ponudbo in parametre kontaktnih leč prilagajajo potrebam strank, ki leče uporabljajo vsak dan. Cooper Vision, lastnica blagovne znake Biofinity, zaposluje številne strokovnjake z različnih področij, da bi razvili in ustvarili kar najboljše kontaktne leče.

O kontaktnih lečah Biofinity Kontaktne leče Biofinity so sodobne, mehke kontaktne leče tretje generacije, narejene v podjetju Cooper Vision. Kontaktne leče Biofinity so narejene iz AQUAFORM-a, homogenega silikon-hidrogelnega materiala, ki zagotavlja visoko stopnjo vlaženja in prepustnosti kisika brez uporabe konzervansov, premazov ali vlažilnih agensov. Kontaktne leče Biofinity nudijo veliko stopnjo ugodja in se idealno prilegajo obliki očesa vseh uporabnikov, ne glede na vrsto okvare vida. Kontaktne leče Biofinity sodijo v sam vrh ponudbe na tržišču optičnih izdelkov zaradi visoke prepustnosti kisika in vlažnosti. Kontaktne leče Biofinity imajo certificiran patent za zaobljen rob leče, ki zmanjšuje tveganje za konjunktivitis. Prav tako so zelo uspešno borijo s problemom suhih oči. Kontaktne leče Biofinity so leče za podaljšano nošenje, ki jih je možno uporabljati 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

Komu so namenjene kontaktne leče Biofinity? Kontaktne leče Biofinity zagotavljajo visoko ostrino, kontrast in boljši vid kot v primerjavi z drugimi lečami zaradi svoje asferične oblike. Priporočamo jih vsem, ki leče potrebujejo za korekcijo kratkovidnosti in daljnovidnosti, osebam z astigmatizmom, presbiopijo in drugimi okvarami vida. Kontaktne leče se odlično prilegajo na oči velike večine uporabnikov zaradi optimizirane hrbtne površine leče. So idealna izbira tudi za vse, ki imajo težave s solznim filmom. Kontaktne leče Biofinity so odlična izbira za uporabnike, ki želijo leče uporabljati skozi ves dan, v skladu s priporočili okulista.

Več informacij Manj informacij