Kontaktne leče Freshlook

Si želite spremeniti barvo oči ali poudariti naravno barvo oči brez operacijskih ali drugih kozmetičnih posegov? Z barvnimi kontaktnimi lečami blagovne znamke Freshlook, proizvajalca Alcon lahko to storite na zelo enostaven način.

O kontaktnih lečah Freshlook Proizvajalec kontaktnih leč Alcon proizvaja kontaktne leče s pomočjo kakovostnih materialov ter uporabe modernih tehnologij pri izdelavi. Kontaktne leče lahko uporabljamo v kozmetične namene ali pa z njimi tudi popravljamo vid. So izjemno udobne ter visoko prepustne s kisikom. Zaradi uporabeLightstream tehnologije imajo Freshlook leče zelo tanke robove, kar še povečuje udobje. Leče so namenjene dnevni uporabi in z njimi varno spreminjamo ali poudarjamo naravno barvo oči.

Komu priporočamo uporabo leč Freshlook? Kontaktne leče Freshlook se priporočajo uporabnikom, ki želijo spremeniti ali poudariti naravno barvo oči. Nekatere linije blagovne znamke Freshlook pa nudijo tudi neobičajne barve, ki so primerne za posebne dogodke, kot so pustni karneval, praznovanje Novega Leta,... Priporočajo se vsem uporabnikom, ne glede na starost in to za vsakodnevno uporabo ali pa za občasno spremembo. Leče lahko uporabljajo tako uporabniki brez težav z vidom, kot uporabniki, ki potrebujejo leče z dioptrijo.

Pogledali ste 36 od 42 produktov