PureVision

PureVision je blagovna znamka proizvajalca Bausch&Lomb, ki je vodilni proizvajalec na tržišču kontaktnih leč. PureVision so znane po visoki vsebnosti vode ter propustnosti s kisikom, zaradi česa so zelo udobne za uporabo ne glede na starost uporabnika ter na vrsto okvare vida.

Kontaktne leče PureVision Kontaktne leče blagovne znamke PureVision so izdelane iz silikon-hidrogela. Uporabnikom omogočajo visok nivo udobja, zdravje oči ter oster vid v vseh svetlobnih pogojih, zato se posebej priporočajo voznikom, ki vozijo ponoči. Prav tako zmanjšujejo sferično odstopanje, ki vodi v slabšanje vida zaradi tako imenovanega »halo« efekta, znanega tudi pod imenom brizganje svetlobe. Zaradi materiala AerGel so te leče izjemno prepustne s kisikom ter vedno visoko hidratizirane v vseh situacijah. Performa tip površine onemogoča nalaganje beljakovinskih oblog na površino leče, ki slabšajo vid ter povzročajo neudobje nošenja leč. FDA priporoča nošenje leč PureVision za obdobje 30 dni.

Komu se priporočajo kontaktne leče PureVision? Kontaktne leče PureVision se priporočajo uporabnikom za korekcijo kratkovidnosti, daljnovidnosti ter za korekcijo astigmatizma. PureVision imajo enega izmed najmanjših premerov na tržišču mehkih kontaktnih leč. Prav tako se priporočajo za zdravljenje presbiopije ljudem, ki jim branje postaja vse težje. Presbiopija je naraven pojav staranja očes. Namesto korekcijskih očal lahko za korekcijo tega pojava zdaj uporabljate kontaktne leče.

Več informacij Manj informacij