Prijavite se na naše novičke in preverite koliko lahko prihranite pri nakupu

Vpišite se in PRIDOBITE 5% POPUST!

Želim, da me obveščate o posebnih ponudbah in novih izdelkih v trgovini

Ocular sciences leče

Razvrsti po:

OCULAR SCIENCES

Ocular Sciences je proizvajalec kontaktnih leč, ki za njihovo izdelavo uporablja materiale, ki posnemajo naravne sestavine človeških oči, tako da kontaktne leče oko ne zazna kot tujek.

O proizvajalcu

Ocular Sciences, je podjetje ustanovljeno leta 1983 v Concord, California za proizvodnjo optičnih pripomočkov ter je leta 2004 postal del podjetja CooperVision. Optical Sciences izdeluje pripomočke za posameznike ter za profesionalne optične odjemalce ter ima tako zelo široko polje distribucije. Na tržišču med drugim nudijo kontaktne leče za podaljšano nošnjo, ki se razlikujejo od običajnih kontaktnih leč.

Najbolj priljubljeni izdelki proizvajalca Ocular Sciences

Popularne kontaktne leče tega proizvajalca:
- Biomedics 1 Day – mehke, dnevne kontaktne leče, z visoko vsebnostjo vode, s katerimi se enostavno rokuje. Znane so po tem,da se na njihovo površino ne lepijo beljakovinske obloge, kar preprečuje alergije in infekcije.
- Biomedics 55 evolution – mesečne kontaktne leče za oster vid z tankim robom.

Atributi proizvajalca

Kontaktne leče Ocular Sciences so tanke in lahke za rokovanje zato so primerne za začetnike. Ocular Sciences nudi dnevne, torične, multifokalne, kozmetične, sferične in asferične kontaktne leče. Priporočajo se predvsem športnikom ter ljudem z aktivnim življenjskim stilom.

Želite nadaljevati?