Kontaktne leče Proclear

Vsakodnevna uporaba kontaktnih leč Proclear omogoča uporabnikom korekcijo vida ter svobodo aktivnega življenjskega stila za razliko od uporabe korekcijskih očal.

O kontaktnih lečah Proclear Proizvajalec blagovne znamke Proclear, Cooper Vision je izdelal nekaj vrst kontaktnih leč te blagovne znamke. Zaradi uporabe materiala fosforilkolina, ki je izjemno trpežen in sestavljen iz naravnih sestavin, ki ščitijo membrano očesnih celic, te leče omogočajo 24-urno udobje ter primerno vlažnost. Proclear so izdelane s pomočjo PC tehnologije. Proclear leče so na voljo za korekcijo kratkovidnosti, daljnovidnosti ter astigmatizma. Zaradi visoke kvalitete so izjemno cenjene med uporabniki.

Komu se priporočajo kontaktne leče Proclear? Proizvajalec je izdelal kontaktne leče Proclear v večih vrstah, tako za korekcijo kratkovidnosti oziroma daljnovidnosti kot tudi za korekcijo astigmatizma oziroma presbiopije. Priporočamo jih uporabnikom, ki želijo imeti kvalitetne kontaktne leče ne glede na to kje se nahajajo saj bodo Proclear leče zadovoljile pričakovanja v vseh primerih.

Več informacij Manj informacij