0 €

V košarici ni izdelkov

Pokaži košarico

Tekočina Boston Simplus Multi Action 120 ml

9.69 €
100% priporoča
Zaloga
Pošljemo torek 25.1. Stock day info: Tomorrow 25. januar Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched izberite parametre
Pošta Slovenija
Slovenska pošta 3.99 €
GLS Slovenija
GLS Slovenija 3.99 €
Brezplačna dostava nad 50€
9.69 €

Tekočina Boston Simplus Multi Action 120 ml

Za trde kontaktne leče je značilno, da potrebujejo posebno nego zaradi nevarnosti poškodb in razpok med uporabo neustreznih tekočin. Tekočina Boston Simplus je namenjena popolni negi in dezinficiranju te vrste kontaktnih leč.

Lastnosti tekočine Boston Simplus

Čistilna tekočina Boston Simplus je shranjena v 120 ml embalaži, ki jo proizvaja Bausch & Lomb. Najpomembnejša značilnost tekočine je predvsem visoka kakovost. Tekočina Boston Simplus opravlja številne funkcije, ki zagotavljajo pravilno vzdrževanje leč. Tekočna deluje kot čistilno in vlažilno sredstvo, zato leče ne zahtevajo ročnega čiščenja. Izdelek se uporablja tudi za dezinfekcijo in odstranjevanje bakterijskih usedlin, ki se kopičijo na površini trdih leč. Dnevno izpiranje in shranjevanje leč v pripravi Bostona Simplus zagotavlja njihovo popolno čiščenje. Poleg tega ima tekočina vlažilni in konzervacijski učinek, zato je njegova učinkovitost veliko boljša kot pri drugih eno ali dvo komponentinih rešitvah.

Lastnosti

Blagovna znamka: Bausch and Lomb
Volumen: 120 ml
Rok uporabe po odprtju: 3 mesece
Konzervansi: Da

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?
PayPal VISA Master Card
Top