TopVue Air for Astigmatism (6 leč)

34.00 €
100% priporoča
Zaloga

NOVO na tržišču! Silikon-hidrogelne kontaktne leče TopVue Air for Astigmatism so namenjene korekciji astigmatizma. Na voljo v pakiranju po 6 leč.

Pošljemo sreda 17.7. izberite parametre
Izberi parametre za drugo oko
Dodaj 9.80 €
GLS Slovenija od 3.99 € *
* Brezplačna dostava nad 50.00 €
34.00 €

Kontaktne leče TopVue AIR for Astigmatism

TopVue Air for Astigmatism so leče namenjene korekciji astigmatizma in trenutno na trgu ene izmed najboljših generacij toričnih leč. Leče so narejene so iz inovativnega silikon-hidrogel materiala tretje generacije.

Kontaktne leče TopVue Air for Astigmatism uporabniku omogočajo visoko prepustnost kisika, ki je pomembna za ohranjanje zdravja oči. Kombinacija visoke prepustnosti kisika in odlične hidracije (vlažnosti), torične leče TopVue AIR for Astigmatism naredi izjemno udobne in sveže.

Astigmatizem je posledica nepravilne oblike roženice, zato je za pravilno korekcijo vida potrebno določiti oziroma vedeti cilinder in os, ki omogočata in dodata leči stabilnost skozi ves čas nošenja.

SHT PrismBallast tehnologija

Odlično prileganje očesu in stabilno lego TopVue AIR for Astigmatism kontaktnim lečam omogoča SHT PrismBallast tehnologija. Tehnologija se opira na klasično balastno prizmo in tako zaradi gravitacije in odebelite spodnjega roba lečo naredi izjemno stabilno.

Tehnologija SHT PrismBallast leči doda optimalno optično območje čez celotno lečo, kar se lahko vidi v primeru ko se zenica razširi in v težjih, slabših vremenskih pogojih.

Zahvaljujoč posebni obliki in sestavi s TopVue AIR for Astigmatism kontaktnimi lečami mežikanje postane udobno in nemoteče.

SHT-PrismBallast-toricne-lece.JPG

Odlični rezultati na testiranju

Kontaktne leče TopVue AIR for Astigmatism smo dali preizkusiti izbranim rednim strankam. Velika večina strank je leče pohvalilo. Izpostavili so predvsem enostavnost rokovanja, kakovost in udobno uporabo ter predvsem to, da jim leče ni bilo potrebno popravljati v očesu.

Udobje od prvega trenutka uporabe

TopVue AIR for Astigmatsm leče so na voljo v embalaži, ki vsebuje obogateno raztopino s natrijevim hialuronatom. Natrijev hialuronat je ena izmed najbolj učinkovitih lubrikantnih snovi, ki nudi združljivost s fiziološkim okoljem očesa. Leče so tako od prvega trenutka uporabe prijetne in udobne.

Odlična hidracija in prepustnost kisika

Inovativna obdelava silikon-hidrogel materiala doda lečam TopVue AIR for Astigmatism izjemne lastnosti. Preko mikroskopsko majhnih kanalov do roženice priteka (preko 100 DK/t) kisik, ki je nujno potreben za zdrav vid. TopVue AIR for Astigmatism leče vsebujejo kar 45% vode njihovega volumna, kar omogoča pravilno hidracijo in vlažnost ves čas nošenja. Velika vsebnost vode pripomore pri pravilnem shranjevanju leč, saj odpravlja bakterijske okužbe in onemogoča ostale okužbe.

TopVue Air for Astigmatism torične leče so odlične za vse, ki željo kvalitetno, udobno in svežo lečko.

topvue-for-astigmatism-rob-lece.jpg

Lastnosti - TopVue Air for Astigmatism (6 leč)

Blagovna znamka: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 6 leč
Prepustnost kisika: 100 Dk/t
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Čas nošenja: 30 dni
Vsebina vode: 45%
Cilinder: od -0.75 do -2.25
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Material leče: Innofilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Ime izdelka: TopVue Air for Astigmatism
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Medicinski pripomoček: Da

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?