TopVue Air Multifocal (3 leče)

19.49 €
100% priporoča
Zaloga


TopVue Air Multifocal so silikon hidrogelne kontaktne leče za korekcijo presbiopije oziroma starostne daljnovidnosti.


Pri nakupu: TopVue Air Multifocal (6 leč) - 37 € (prihranite 1.98 €)


Pošljemo torek 28.5. izberite parametre
Izberi parametre za drugo oko
Dodaj 9.80 €
GLS Slovenija od 3.99 € *
* Brezplačna dostava nad 50.00 €
19.49 €

Kontaktne leče TopVue Air Multifocal

Kontaktne leče TopVue Air Multifocal so narejene iz inovativnega silikon-hidrogel materiala tretje genaracije in so namenjene za korekcijo presbiopije. Izjemnost multifokalnih leč TopVue Air se kaže v njihovi zasnovi, visoki prepustnosti kisika in velikim deležem vode. Izjemna zgradba in dizajn omogočata TopVue Air Multifocal lečam več optičnih območij, katera zagotavljajo odlično korekcijo vida na vseh razdaljah in izjemno udobje.

Udobna in učinkovita korekcija starostne daljnovidnosti

Presbiopija ali starostna daljnovidnost je okvara vida, ki se pojavi s staranjem. Starostna slabovidnost je naravna posledica staranja organizma, ki se pojavi po 40. letu starosti. Zaradi starosti očesna leča postopoma prične izgubljati prožnost. Oko tako izriše objekt, ki je v bližini neostro, saj se akomodacijska sposobnost leče z leti zmanjšuje. TopVue Air Multifocal leče predstavljajo priročen in učinkovit način spopadanja s temi težavami. kontaktne-lece-topvue-vsebnost-vode-hidratacija.png

Jasen in oster vid na vseh razdaljah

Sestava kontaktnih leč TopVue Air Multifocal je posebna, saj leče vsebujejo številne optične cone. Optične cone so prilagojene naravnemu delovanju očesa. Pri gledanju na bližje razdalje se zenica zoži, na daljše razdalje pa razširi.

Udobje od prvega trenutka

TopVue Air Multifocal leče so shranjene v pretisnem omotu, ki vsebuje obogateno vlažilno sestavino, natrijev hialuronat. Natrijev hialuronat je popolnoma biokompatibilen človeškemu telesu, kot naravno snov ga najdemo v očesni steklovini, sklepni tekočini in koži. Njegovo biološko delovanje je izjemno, saj izvrstno veže vodo, preprečuje odlaganje kolagena, pospešuje celjenje tkiv, itd. Tudi zaradi natrijevega hialuronata je uporaba TopVue Air Multifocal kontaktnih leč udobna od prvega trenutka uporabe.

Visoka prepustnost kisika in učinkovito vlaženje

Inovativen silikon-hidrogel material tretje generacije zagotavlja TopVue Air Multifocal kontaktnim lečam izjemno visoko prepustnost kisika (100 Dk/t), katera poteka po mikroskopsko majhnih kanalih. Vsebnost vode je izjemnega pomena pri zdravi uporabi kontaktnih leč. TopVue Air Multifocal vsebuje 45% vode njihovega volumna, kar omogoča hidracijo leče skozi ves dan. Visoka vsebnost vode pripomore k zmanjšanju kopičenja depozitov na površini leče, kar zmanjša tveganje pri bakterijskih okužbah.

TopVue Air Multifocal je izvrstna leča za vse tiste, ki potrebujete jasen in oster vid, izjemno udobje, vlaženje in visoko prepustnost kisika.

Lastnosti - TopVue Air Multifocal (3 leče)

Blagovna znamka: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 3 leče
Adicija: +1.00, +1.50, +2.00, +2.50
Prepustnost kisika: 100 Dk/t
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Čas nošenja: 30 dni
Vsebina vode: 45%
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Material leče: Innofilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Ime izdelka: TopVue Air Multifocal
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Medicinski pripomoček: Da

Komentarji (1)

Imate kakšno vprašanje?
Milan Heinc

Ali se lahko uporabljam Multifocalne leče, če imam astigmatism.?

Odgovori Lecka.net

Pozdravljeni, če imate astigmatizem morate uporabljati torične leče. V kolikor potrebujete multifokalne torične, pa mi le-teh nimamo v ponudbi.