TopVue Air Multifocal (6 leč)

37.00 €
100% priporoča
Zaloga

TopVue Air Multifocal so silikon hidrogel kontaktne leče namenjene korekciji presbiopije. Pakirano po 6 leč.

Pošljemo sreda 17.7. izberite parametre
Izberi parametre za drugo oko
Dodaj 9.80 €
GLS Slovenija od 3.99 € *
* Brezplačna dostava nad 50.00 €
37.00 €

TopVue Air Multifocal kontaktne leče

Najnovejše silikon hidrogel kontaktne leče TopVue Air Multifocal so namenjene korekciji presbiopije. Presbiopija je napaka vida, katero poznamo tudi kot starostna daljnovidnost in se praviloma pojavi po 40. letu starosti in je posledica naravnega staranja organizma. Zaradi starosti prične očesna leča postopoma izgubljati prožnost, hkrati pa se z leti zmanjšuje akomodacijska sposobnost leče.

Izjemna zasnova za jasen in oster vid

TopVue Air Multifocal odlikuje odlična zasnova. S svojo zgradbo in dizajnom omogoča uporabniku visoko prepustnost kisika in odlično vlaženje. TopVue Air Multifocal vsebuje več optičnih območij, ki zagotavljajo odlično korekcijo vida tako na blizu, srednjih in daljših razdaljah. Optična območja oziroma cone so prilagojene naravnemu delovanju očesa.

Izjemno udobne mesečne multifokalne leče

Leče TopVue Air Multifocal so shranjene v posebnem pretisnem omotu, ki vsebuje obogateno vlažilno sestavino natrijev hialuronat. Izjemen lubrikant najdemo tudi v človeškem telesu med drugim tudi v očesni steklovini, sklepni tekočini in celo v koži. Njegovo biološko delovanje je izjemno, saj izvrstno veže vodo, preprečuje odlaganje kolagena, pospešuje celjenje tkiv, itd. TopVue Air Multifocal leče so tako udobne od prvega trenutka uporabe pa vse do večera, ko leče odstranimo iz očesa. kontaktne-lece-topvue-vsebnost-vode-hidratacija.png

Svež občutek od jutra do večera

Silikon hidrogel material tretje generacije omogoča TopVue Air Multifocal lečam visoko prepustnost kisika (100 Dk/t). TopVue Air Multifocal leče vsebujejo 45% vode njihovega volumna, kar omogoča odlično hidracijo kontaktnih leč skoz ves da. Material, dizajn in visoka vsebnost vode pripomorejo k zmanjšanju kopičenja depozitov na površino leče. S tem se zmanjša tveganje infekcije in bakterijske okužbe. Mesečne multifokalne leče TopVue Air Multifocal so odlične za vse tiste, ki potrebujejo jasen in oster vid, odlično vlaženje in izjemno udobje.

Lastnosti - TopVue Air Multifocal (6 leč)

Blagovna znamka: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 6 leč
Adicija: +1.00, +1.50, +2.00, +2.50
Prepustnost kisika: 100 Dk/t
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Čas nošenja: 30 dni
Vsebina vode: 45%
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Material leče: Innofilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Ime izdelka: TopVue Air Multifocal
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Medicinski pripomoček: Da

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?