Prijavite se na naše novičke in preverite koliko lahko prihranite pri nakupu

Vpišite se in PRIDOBITE 5% POPUST!

Želim, da me obveščate o posebnih ponudbah in novih izdelkih v trgovini

Dailies Leče

Razvrsti po:
Dailies Total 1® Multifocal 30 leč.

od: 25.99 € (30 Kom)

S popustom: 23.39 € več o popustih

Dailies AquaComfort Plus 90 leč

od: 33.99 € (90 Kom)

S popustom: 30.59 € več o popustih

Dailies AquaComfort Plus 30 leč

od: 14.49 € (30 Kom)

S popustom: 13.04 € več o popustih

Focus Dailies All Day Comfort 30 leč

od: 21.50 € (30 Kom)

S popustom: 19.35 € več o popustih

Dailies AquaComfort Plus Toric 30 leč

od: 19.99 € (30 Kom)

S popustom: 17.99 € več o popustih

Dailies Total 1® 30 leč

od: 19.99 € (30 Kom)

S popustom: 17.99 € več o popustih

Dailies Total 1® 90 leč

od: 54.99 € (90 Kom)

S popustom: 49.49 € več o popustih

Focus Dailies All Day Comfort Toric

od: 25.99 € (30 Kom)

S popustom: 23.39 € več o popustih

Kontaktne leče Dailies

Vpeljava dnevnih kontaktnih leč na tržišče je bila prava revolucija, saj dnevne kontaktne leče ne potrebujejo sistematične nege. Uporabniki morajo zgolj odpreti hermetično zaprte embalaže, si vstaviti leče, ki jih lahko nosijo ves dan, in jih na koncu dneva zavreči. Dnevne kontaktne leče nudijo udobje v vsaki situaciji. Uporabniki se ne srečujejo več s težavami, kot je izguba kontaktnih leč, saj je dovolj da le odprejo novo embalažo in vzamejo novo lečo. Alcon sodi med največje proizvajalce dnevnih kontaktnih leč, ki jih tržijo pod blagovno znamko Dailies.

Kontaktne leče Dailies

Alcon je podjetje, ki si na tržišču kontaktnih leč in optičnih izdelkov že več let prizadeva ustvariti kontaktne leče, ki bi kar najbolj ustrezale potrebam uporabnikov, tako so med drugim nastale tudi leče Focus Dailies. Focus Dailies so dnevne kontaktne leče, ki uporabnikom nudijo veliko udobje in edinstveni sistem vlaženja, s trojim učinkom, ki vlaži oči ob vsakem mežiku. Na ta način lahko uporabniki celo pozabijo, da nosijo leče.
Dnevne kontaktne leče ne zahtevajo dodatne uporabe tekočine za vzdrževanje kontaktnih leč, kar predstavlja veliko prednost v primerjavi z drugimi vrstami kontaktnih leč. Dovolj je, da uporabimo nov, sveži par kontaktnih leč vsak dan. Dnevne kontaktne leče tudi niso podvržene nabiranju proteinskih in lipidnih oblog na površini leče, s čimer se nevarnost očesnega vnetja bistveno zmanjša. Dnevne kontaktne leče so enostavne za vstavljanje in odstranjevanje.

Komu so namenjene kontaktne leče Dailies?

Kontaktne leče Dailies so primerne za vse uporabnike kontaktnih leč, tako kratkovidne kot daljnovidne. Potrebno je izbrati le kontaktne leče s pravo dioptrijo. Še posebej so dnevne kontaktne leče Dailies primerne za začetnike, ki so šele pričeli z uporabo kontaktnih leč, saj so dnevne kontaktne leče enostavne za vstavljanje. Kontaktne leče Dailies ne dražijo oči in so zato še posebej namenjene uporabnikom z občutljivimi očmi in večjo nagnjenostjo k alergijam.
Kontaktne leče Dailies so idealna izbira zlasti za športnike ter po kirurških in drugih posegih (plastične operacije, kozmetični tretmaji ipd.).

Najbolj popularne leče znamke Dailies

V široki ponudbi kontaktnih leč Dailies lahko izbirate med:

  • Dailies AquaComfort Plus Toric - kontaktne leče za astigmatike, ki nudijo neprecenljivo udobje brez nevarnosti očesnih vnetij. Te izjemno tanke kontaktne leče so izdelane iz posebnega materiala z visokim odstotkom vode, ki zagotavlja visoko stopnjo vlažnosti leče.
  • Dailies AcuaComfort Plus - kontaktne leče izdelane s posebnim sistemom vlaženja, ki nudi trojni učinek hidratacije z vsakim mežikom in ohranja zdravje oči.
  • Focus Dailies All Day Comfort - udobne, rahlo obarvane, kontaktne leče za začetnike, ki zagotavljajo optimalno vlaženje in preprečujejo vnetja.
Želite nadaljevati?